Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:34

5
اسفند
قطاب دورنگ

قطاب دورنگ

طرز تهیه قطاب دورنگ

قطاب دورنگ

 

 

مواد لازم برای حدود 25 عدد:

 

شیر ولرم ..........................................یک چهارم پیمانه (۶۰ میلی لیتر)

زرده ی تخم مرغ..................................۱ عدد

مایه خمیر فوری ................................یک سوم قاشق چایخوری

كره  ...............................................۱۰۰ گرم

آرد ................................................۲۵۰ گرم

پودر كاكائو  .....................................یک دوم قاشق سوپخوری

 

مواد لا زم میانی:

بادام خرد شده .....................................۱۲۵ گرم

هل آسیاب شده .................................۱ قاشق سوپخوری

پودر قند ............................................۱۲۵ گرم

 

شربت برای روی شیرینی ها:

شكر ........................................۴۰۰ گرم

آب............................................۲۵۰ میلی لیتر

 

روش تهیه :

 

فر را با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد گرم كنید. شیر و زرده ی تخم مرغ را با همزن دستی بزنید. بعد مایه   خمیر فوری را اضافه كنید. سپس كره و آرد را افزوده، كمی ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در دمای آشپرخانه استراحت دهید. بعد یک سوم از خمیر را جدا سازید و با پودر كاكائو مخلوط كنید. یک تكه از خمیر كاكائوئی و دو تكه از خمیر ساده بردارید و در دست گلوله كنید و با وردنه به صورت دایره باز كنید. حالا  هر سه خمیر را روی هم قرار دهید، به طوری كه خمیر كاكائوئی بین دو خمیر ساده قرار گیرد. بعد هر سه را با هم لوله كنید و در قطعه های یک سانتیمتری برش بزنید. مجددا هر حلقه را با وردنه باز كنید و یک قاشق چایخوری از مواد میانی وسط خمیر بگذارید و تا بزنید. لبه های خمیر را خوب به هم بچسبانید و بپیچید و درون سینی فر – كه آن را كمی چرب كرده اید – بچینید و آن را در فر قرار دهید. دمای فر را به ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد كاهش دهید و به مدت نیم ساعت بپزید. رنگ شیرینی ها نباید تغییر كند!

یادآوری: می توانید قطاب را، با پودر قند و پسته و یا شربت تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، قطاب دورنگ تعداد بازديد: 1130 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز