آدمک های زنجبیلی
مواد لازم برای 10 عدد:
كره...................................۱۲۵ گرم
شكر قهوه ای ....................۶۰ گرم
عسل رقیق ......................۹۰ گرم
تخم مرغ..............................۱ عدد
آرد .................................۲۸۰ گرم
بیكینگ پودر .....................یک دوم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل.......................۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
كره، شكر قهوه ای و عسل رقیق شده را درون كاسه ی همزن برقی بریزید و همه ی مواد را حدود ۴ دقیقه با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید. آنگاه تخم مرغ را اضافه كنید و دوباره حدود ۱ دقیقه بزنید. همه ی مواد خشک را نیز با هم مخلوط كنید و پس از الک كردن به مابقی مخلوط بیفزائید. حالا همه ی مواد را خوب با هم مخلوط كنید تا به صورت خمیر درآید. اكنون خمیر آماده را درون كیسه ی نایلون قراردهید و حدود نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. اینک خمیر را با وردنه به قطر ۳ میلیمتر باز كنید و با برشگر آدمک برش دهید و داخل سینی بچینید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد گرم كنید و آدمک ها را حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا كاملا طلا ئی شوند. بعد آنها را از فر خارج كنید و روی پنجره ی فلزی قرار دهید تا خنک شوند. سپس با كرم رویال رنگی تزئین كنید.
یادآوری: شیرینی آدمک های زنجبیلی بیشتر جنبه تزئینی دارد و نسبت به سایر بیسكوئیتها سفت تر است تا شكل خود را بهتر حفظ كند.