کیک هفت سین
مواد لازم برای 10-12 نفر :
تخم مرغ ......................................۶ عدد
شكر .......................................۱۵۰ گرم
وانیل .......................................یک چهارم قاشق چایخوری
آب جوش...................................۳ قاشق سوپخوری
آرد ......................................۱۲۰ گرم
آرد ذرت ................................۳۰ گرم
بیكینگ پودر ............................یک چهارم قاشق چایخوری
خامه ی فرم گرفته ..................۵۰۰ گرم
میوه به دلخواه........................۲۵۰ گرم
صفحه ی تصویری.......................۱ عدد
آگارآگار ..................................به میزان لا زم
روش تهیه :
زرده های تخم مرغ را با شكر، وانیل و آب جوش و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. سفیده های تخم مرغ را نیز جداگانه و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. زرده و سفیده را با هم مخلوط كنید و آرد، آرد ذرت و بیكینگ پودر را به آن بیفزائید و به آرامی و با لیسک همه ی مواد را با هم مخلوط كنید. مایه را داخل قالبی به قطر ۲۵ سانتیمتر – كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده اید - بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد، به مدت ۴۵ دقیقه و یا تا زمانی كه جای ضربه ی انگشت روی آن باقی نماند، بپزید. كیک را داخل قالب خنک كنید و به هیچ وجه قبل از خنک شدن، آن را از قالب خارج نكنید. پس از آن كیک را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم و هر قسمت را با آب میوه مرطوب كنید و خامه بمالید و میوه بچینید. لا یه های كیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف كیک را با خامه بپوشانید. صفحه ی تصویری را روی كیک بگذارید و با آگار آگار روی آن را براق كنید و با خامه ی فرم گرفته و ماسوره ی كنگره دار، اطراف آن را تزئین كنید.
یادآوری ۱: برای تهیه ی آگار آگار، یک دوم قاشق چایخوری پودر آگار آگار با ۵۰ گرم شكر و ۱۰۰ میلی لیتر آب مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید و بجوشانید. پس از خنک شدن، آن را با قلم مو روی صفحه ی تصویری بمالید.
یادآوری ۲: صفحه ی تصویری ای كه در تصویر ملا حظه می كنید، از آرد برنج تهیه شده است.
یادآوری ۳: آموزش مجدد كیک اسفنجی به درخواست خوانندگان محترم مجله صورت گرفتهاست.