Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:39

5
اسفند
کیک هفت سین

کیک هفت سین

طرز تهیه کیک هفت سین

کیک هفت سین

 

 

 

مواد لازم برای 10-12 نفر :

 

تخم مرغ ......................................۶ عدد

شكر .......................................۱۵۰ گرم

وانیل .......................................یک چهارم قاشق چایخوری

آب جوش...................................۳ قاشق سوپخوری

آرد  ......................................۱۲۰ گرم

آرد ذرت  ................................۳۰ گرم

بیكینگ پودر  ............................یک چهارم قاشق چایخوری

خامه ی فرم گرفته ..................۵۰۰ گرم

میوه به دلخواه........................۲۵۰ گرم

صفحه ی تصویری.......................۱ عدد

آگارآگار  ..................................به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

زرده های تخم مرغ را با شكر، وانیل و آب جوش و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. سفیده های تخم مرغ را نیز جداگانه و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. زرده و سفیده را با هم مخلوط كنید و آرد، آرد ذرت و بیكینگ پودر را به آن بیفزائید و به آرامی و با لیسک همه ی مواد را با هم مخلوط كنید. مایه را داخل قالبی به قطر ۲۵ سانتیمتر – كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده اید - بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد، به مدت ۴۵ دقیقه و یا تا زمانی كه جای ضربه ی انگشت روی آن باقی نماند، بپزید. كیک را داخل قالب خنک كنید و به هیچ وجه قبل از خنک شدن، آن را از قالب خارج نكنید. پس از آن كیک را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم و هر قسمت را با آب میوه مرطوب كنید و خامه بمالید و میوه بچینید. لا یه های كیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف كیک را با خامه بپوشانید. صفحه ی تصویری را روی كیک بگذارید و با آگار آگار روی آن را براق كنید و با خامه ی فرم گرفته و ماسوره ی كنگره دار، اطراف آن را تزئین كنید.

یادآوری ۱:  برای تهیه ی آگار آگار، یک دوم قاشق چایخوری پودر آگار آگار با ۵۰ گرم شكر و ۱۰۰ میلی لیتر آب مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید و بجوشانید. پس از خنک شدن، آن را با قلم مو روی صفحه ی تصویری بمالید.

یادآوری ۲: صفحه ی تصویری ای كه در تصویر ملا حظه می كنید، از آرد برنج تهیه شده است.

یادآوری ۳: آموزش مجدد كیک اسفنجی به درخواست خوانندگان محترم مجله صورت گرفته‌است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک هفت سین تعداد بازديد: 916 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز