سوهان کنجدی
مواد لازم برای تهیه ی حدود 60 عدد سوهان:
شكر.........................۲۰۰ گرم
كره ...........................۵۰ گرم
كنجد بو داده ..............۱۲۰ گرم
گردو .........................۵۰ گرم
خلا ل پسته ................۲ قاشق سوپخوری
مغز آفتابگردان.............۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
شكر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا پس از ذوب شدن، كارامل شود. سپس كره را به قطعات كوچک تقسیم كنید و به شكر كارامل شده بیفزائید و هم بزنید تا كره با كارامل مخلوط شود. در این مرحله، كنجد و گردوی خرد شده را اضافه كنید و سریع هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شود. سپس این مایه را روی كاغذ آلومینیوم – كه از قبل چرب كرده اید – بریزید و با پشت قاشق یا وردنه ی كوچک، آن را كاملا نازک و صاف كنید. بعد خلا ل پسته و مغز آفتابگردان را روی آن بپاشید و با قاشق كمی بفشارید تا به سوهان بچسبد. حالا بلا فاصله با چاقو خطوط برش را روی سوهان كنجدی ایجاد كنید و بعد از سرد شدن، آن را كاملا برش دهید و جدا نمائید.
یادآوری ۱ : می توانید قالب مربع شكلی به ابعاد ۲۵ف۲۵ سانتیمتر را با فویل بپوشانید و سوهان را داخل آن آماده كنید تا صاف و منظم تر شود.
یادآوری۲ : سرعت عمل شما در تهیه ی سوهان كنجدی بسیار مهم است; زیرا سوهان بعد از خشک شدن، كاملا خشک و شكننده خواهد شد.