نان پنجره ای
مواد لازم برای 10 عدد نان پنجره ای بزرگ :
نشاسته ................................۷۵ گرم
گلا ب .....................................۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ .................................۵ عدد
آرد ........................................۷۵ گرم
روغن مایع برای سرخ كردن.........به میزان لا زم
پودر شكر ..............................۱۰۰ گرم
پستهی آسیاب شده..............۵۰ گرم
روش تهیه :
نشاسته را در ظرفی مناسب بریزید و گلا ب را به آن بیفزائید تا خمیر شود ولی زیاد رقیق نباشد. بعد تخم مرغ ها را اضافه كنید و با همزن دستی بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد را بیفزائید و مایه را داخل صافی بریزید و صاف كنید. آنگاه بگذارید یک ساعت بماند. در ظرفی مناسب روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. قالب مخصوص نان پنجره ای را داخل روغن قرار دهید و هنگامی كه دسته ی قالب داغ شد، از روغن خارج كنید و در مایه فرو برید; به طوری كه تا لبه ی قالب را بگیرد. بعد داخل روغن بگذارید و قالب را تكان دهید تا خمیر از آن جدا و هر دو طرف آن طلا ئی شود. پس از آن، روی هوله ی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی خود را از دست بدهد; و به همین ترتیب عمل كنید تا مایه تمام شود. نان پنجره ای را در ظرف مورد نظر بچینید و با پودر شكر و پودر پسته تزئین كنید.
یادآوری: ممكن است تهیه ی نان پنجره ای قدری مشكل به نظر برسد; اما با تجربه ای اندک این مشكل حل خواهد شد.