بیسکویت با کره ی بادام زمینی
مواد لازم برای 3 تا 4 عدد بیسکویت :
كره ....................................................۱۲۵ گرم
شكر قهوه ای .....................................۱۴۰ گرم
تخم مرغ ..............................................۱ عدد
كره ی بادام زمینی ...............................۱۸۵ گرم
آرد سفید الک شده ............................۱۵۰ گرم
بیكینگ پودر ......................................یک دوم قاشق چایخوری
پودر كاكائو .........................................۲۵ گرم
شكلا ت سفید ذوب شده ....................۱۷۵ گرم
شكلا ت سیاه ذوب شده ....................۱۷۵ گرم
روش تهیه :
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا شماره ی ۴ اجاق روشن كنید. بعد كاغذ روغنی را در سینی بیندازید و آن را كنار بگذارید. سپس كره و شكر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید و سبک شود. بعد تخم مرغ را بیفزائید و بزنید تا مخلوط شود. كره ی بادام زمینی را نیز اضافه كنید و هم بزنید تا تركیب شود. حالا همزن را كنار بگذارید و با استفاده از یک قاشق فلزی، آرد، بیكینگ پودر و پودر كاكائو را به تركیب قبلی بیفزائید و هم بزنید تا خمیر شود. بعد، از خمیر به دست آمده به اندازه ی ۱ قاشق سوپخوری بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی كاغذ انداخته قرار دهید. بعد با چنگال روی آن را هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی فشار دهید تا شیاردار شود. آنگاه در فر از پیش گرم شده، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت، آن را روی پنجره ی سیمی قرار دهید و خنک كنید. حالا شكلا ت سفید و سیاه را جداگانه و به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب كنید. بعد یک طرف شیرینی ها را در شكلا ت سفید فرو ببرید و صبر كنید تا سفت شود. بعد طرف دیگر را در شكلا ت سیاه فرو برید و روی پنجره ی سیمی بگذارید تا شكلا ت سفت شود و بعد در ظرف در دار نگه دارید.