بلبل یواسی
مواد لازم برای 6 عدد :
آرد ......................................۵۰۰ گرم
شیر......................................۱۲۵ میلی لیتر
تخم مرغ...................................۳ عدد
ماست ....................................۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع ..............................۱۲۵ میلی لیتر
نمک ......................................به مقدار كم
نشاستهی گندم ......................۱۶۰ گرم
گردوی خرد شده ...................۵۰۰ گرم
مارگارین ذوب شده ..................۱۵۰ گرم
مواد لا زم برای شربت:
شكر ..................................۵۰۰ گرم
آب ..................................۵۰۰ میلی لیتر
آبلیمو..................................۱ قاشق سوپخوری یا نصف یک عدد لیموترش
روش تهیه :
شربت را ابتدا تهیه كنید و كنار بگذارید (به مدت ۱۵ دقیقه شكر، آب و آبلیمو را بجوشانید). سپس آرد را در كاسه ای بزرگ بریزید و در وسط آن حفره ای ایجاد كنید. بعد شیر، تخم مرغ، ماست، روغن مایع و نمک را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی – كه به دست نچسبد – با ورز دادن حاضر كنید. خمیر را به مدت نیم ساعت استراحت دهید. سپس از خمیر چونه هائی به اندازه ی نارنگی كوچک درست كنید و هر چانه را با كمی پودر نشاسته با وردنه باز كنید و بسیار نازک نمائید. به فاصله ی ۲ سانتیمتر از لبه ی خمیر، روی آن گردو بپاشید. سپس رول كنید و به صورت دایره ی توخالی، همه ی خمیرها را درست كنید و در سینی فر بچینید و مارگارین را روی تمام خمیرها بریزید در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. پس از درآوردن از فر، روی آن شربت بدهید تا كاملا آغشته به شربت شود و شیرینی لا زم را بگیرد. حالا شیرینی، آماده ی میل كردن می باشد.