بیسکویت پروانه
مواد لازم برای 16 عدد:
كره...................................................۱۲۵ گرم
شكر ...............................................۱۵۰ گرم
تخم مرغ ............................................۱ عدد
وانیل.................................................یک چهارم قاشق چایخوری
آرد.....................................................۲۵۰ گرم
بیكینگ پودر .........................................یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل..........................................۴۰ گرم
پودر نارگیل اضافی ...............................۲۵ گرم
مواد رویه:
مارش مالوی سفید و صورتی .........................................۱۰۰ گرم
مارمالا د توت فرنگی ......................................................۸۰ گرم
روش تهیه :
كره، شكر، تخم مرغ و وانیل را داخل كاسه ی همزن بریزید و خوب بزنید تا كاملا صاف و یكدست شود. آرد، بیكینگ پودر و پودر نارگیل را اضافه كنید تا مواد به شكل خمیر درآید. خمیر را داخل كیسه ی نایلونی بگذارید و حدود ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.خمیر را روی سطحی آردپاشی شده با وردنه به قطر۳ میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل پروانه برش دهید و روی سینی بچینید و داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد، به مدت ۱۲ دقیقه قرار دهید.مارش مالوها را به قطعات كوچک برش دهید و روی پروانه ها مطابق شكل قرار دهید و به مدت ۱ دقیقه دوباره داخل فر بگذارید تا مارش مالوها ابتدا كمی آب شده، بعد با هم مخلوط شوند و سطح روی پروانه ها یكدست شود. حالا آنها را از فر خارج كنید و روی پنجره ی فلزی قرار دهید و پودر نارگیل اضافی را روی باله های پروانه بریزید و برای قسمت تنه ی پروانه، از مارمالا د توت فرنگی استفاده كنید.