افسانه ظروفی
مواد لازم کیک فندوق و شکلات
برای 10 نفر
كره یا مارگارین ۱۴۰ گرم
شكر قهوهای ۱۲۰ گرم
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ ۴ عدد
آرد ۱۰۰ گرم
بیكینگیپودر یکدوم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
فندق بو داده و آسیاب شده ۱۲۰ گرم
شكلات سیاه خرد شده ۲۰۰ گرم
روش تهیه کیک فندوق و شکلات
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود و مایه، صاف و یكدست گردد. وانیل و زردههای تخممرغ را بتدریج به مایه بیفزائید و پس از اضافه كردن هر زرده، مواد را با همزن برقی خوب بزنید. بعد سفیده های تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به آرامی به مخلوط كره و شكر و زرده تخممرغ اضافه كنید.
حالا در ظرفی جداگانه آرد، بیكینگپودر و نمک را با هم الک كنید و همراه با فندق و شكلات به مایه بیفزائید و به كمک لیسک و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. مایه را داخل كاغذهای مخصوص كیک فنجانی- كه در قالب مافین گذاشتهاید- بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی یک ساعت بپزید. بعد روی پنجره سیمی منتقل و خنک كنید و پس از آن، با كرم گاناش و زرورقهای شكلات تزئین نمائید.
یادآوری: برای تهیه كرم گاناش از مخلوط ۱۰۰ گرم خامه و ۱۵۰ گرم شكلات سیاه و یا سفید استفاده كنید و روی اجاق بگذارید تا شكلات ذوب شود و پس از خنک شدن مصرف كنید.