Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 مرداد 1404 - 01:36

24
بهمن
کیک فندوق و شکلات

کیک فندوق و شکلات

روش تهیه کیک فندوق و شکلات

 افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم کیک فندوق و شکلات

 برای 10 نفر

كره یا مارگارین                           ۱۴۰ گرم

شكر قهوه‌ای                             ۱۲۰ گرم

وانیل                                        یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                                    ۴ عدد

آرد                                        ۱۰۰ گرم

بیكینگی‌پودر                            یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک                                     یک‌چهارم قاشق چایخوری

فندق بو داده و آسیاب شده      ۱۲۰ گرم

شكلات سیاه خرد شده          ۲۰۰ گرم

روش تهیه کیک فندوق و شکلات

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود و مایه، صاف و یكدست گردد. وانیل و زرده‌های تخم‌‌مرغ را بتدریج به مایه بیفزائید و پس از اضافه كردن هر زرده، مواد را با همزن برقی خوب بزنید. بعد سفیده های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به آرامی به مخلوط كره و شكر و زرده تخم‌مرغ اضافه كنید.

حالا در ظرفی جداگانه آرد، بیكینگ‌پودر و نمک را با هم الک كنید و همراه با فندق و شكلات به مایه بیفزائید و به كمک لیسک و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. مایه را داخل كاغذهای مخصوص كیک فنجانی- كه در قالب مافین گذاشته‌اید- بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی یک ساعت بپزید. بعد روی پنجره سیمی منتقل و خنک كنید و پس از آن، با كرم گاناش و زرورق‌های شكلات تزئین نمائید.

یادآوری: برای تهیه‌ كرم گاناش از مخلوط ۱۰۰ گرم خامه و ۱۵۰ گرم شكلات سیاه و یا سفید استفاده كنید و روی اجاق بگذارید تا شكلات ذوب شود و پس از خنک شدن مصرف كنید.

 

برچسب ها: کیک فندوق و شکلات، آموزش كيك فندوق، مواد لازم كيك فندوق، روش تهيه كيك فندوق، آشپزي با فندوق تعداد بازديد: 468 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز