Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:34

4
اسفند
مافین مارمالادی

مافین مارمالادی

طرز تهیه مافین مارمالادی

مافین مارمالادی

 

 

مواد لازم برای 14 عدد:

 

آرد.................................................۳۷۵ گرم

بیكینگ پودر....................................۲ قاشق چایخوری

شكر............................................۱۱۰ گرم

كره ی ذوب شده  ..........................۹۰ گرم

تخم مرغ ......................................۱ عدد

خامه ی ساده   ............................۲۵۰گرم

شیر ............................................۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

مارمالا د توت فرنگی یا آلبالو............۱۲۵گرم

گردوی خرد شده..........................۸۵ گرم

 

روش تهیه :

 

ابتدا تمام مواد خشک را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق مخلوط كنید. بعد كره ی ذوب شده، تخم مرغ، خامه و شیر را بیفزائید و هم بزنید تا مواد كاملا  صاف و یكدست شوند. سپس اندكی از مایه را در قالب های مخصوص مافین – كه از قبل چرب كرده اید- بریزید. بعد ۱ قاشق چایخوری مارمالا د روی آن قرار دهید. آنگاه روی مارمالا د را با مایه ی كیک بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه مافین ها را از فر خارج كنید و بعد از سرد شدن میل نمائید. در صورت تمایل می توانید سطح مافین را با مارمالا د و نارگیل تزئین كنید.

یادآوری! كره را بعد از ذوب كردن، كمی خنک سازید و بعد استفاده كنید. بهتر است گردو را برشته كنید و بعد استفاده نمائید.

یادآوری! مافین ها، كیک های كوچكی هستند كه در قالب های مخصوص مافین تهیه می شوند. تلفظ مافن و مافین، هر دو صحیح می باشد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مافین مارمالادی تعداد بازديد: 671 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز