مافین مارمالادی
مواد لازم برای 14 عدد:
آرد.................................................۳۷۵ گرم
بیكینگ پودر....................................۲ قاشق چایخوری
شكر............................................۱۱۰ گرم
كره ی ذوب شده ..........................۹۰ گرم
تخم مرغ ......................................۱ عدد
خامه ی ساده ............................۲۵۰گرم
شیر ............................................۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
مارمالا د توت فرنگی یا آلبالو............۱۲۵گرم
گردوی خرد شده..........................۸۵ گرم
روش تهیه :
ابتدا تمام مواد خشک را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق مخلوط كنید. بعد كره ی ذوب شده، تخم مرغ، خامه و شیر را بیفزائید و هم بزنید تا مواد كاملا صاف و یكدست شوند. سپس اندكی از مایه را در قالب های مخصوص مافین – كه از قبل چرب كرده اید- بریزید. بعد ۱ قاشق چایخوری مارمالا د روی آن قرار دهید. آنگاه روی مارمالا د را با مایه ی كیک بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه مافین ها را از فر خارج كنید و بعد از سرد شدن میل نمائید. در صورت تمایل می توانید سطح مافین را با مارمالا د و نارگیل تزئین كنید.
یادآوری! كره را بعد از ذوب كردن، كمی خنک سازید و بعد استفاده كنید. بهتر است گردو را برشته كنید و بعد استفاده نمائید.
یادآوری! مافین ها، كیک های كوچكی هستند كه در قالب های مخصوص مافین تهیه می شوند. تلفظ مافن و مافین، هر دو صحیح می باشد.