Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:06

4
اسفند
دسر لازانیا

دسر لازانیا

طرز تهیه دسر لازانیا

دسر لازانیا

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

 ورق لا زانیا..................................................۲ عدد

روغن برای سرخ كردن...................................به مقدار لا زم

كرم شانتی با پنیر.......................................۵/۱ پیمانه

كمپوت میوه های گرمسیری...........................۱ قوطی

خامه فرم گرفته   ........................................۵۰ گرم

شكلا ت سیاه ذوب شده ............................۵۰ گرم

پودر قند برای تزئین....................................به مقدار لا زم

 

مواد لا زم كرم شانتیبرای حدود ۲ پیمانه:

زرده تخم مرغ ....................................۲ عدد

شكر ...........................................۱۰۰ گرم

آرد ذرت..........................................۳ قاشق سوپخوری

شیر .............................................۳۷۵ میلی لیتر

وانیل.......................................... یک هشتم قاشق چایخوری

كره    .......................................۵۰ گرم

خامه ی ساده............................۵۰ گرم

پنیر خامه ای ...........................۱۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

ورقه های لا زانیا را در آ‌ب جوش قرار دهید تا نرم شود. آ‌نگاه داخل صافی بریزید تا آ‌ب آ‌ن خارج شود. سپس روی هوله بگذارید. حالا  هر یک از ورق ها را از وسط به دو نیم كنید. پس از داغ كردن روغن، ورق ها را در آ‌ن سرخ كنید و روی هوله ی كاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آ‌ن گرفته شود. حالا  درون ظرف، ابتدا یک ورق لا زانیا قرار دهید و روی آ‌ن كرم شانتی بریزید. بعد كمی از كمپوت میوه قرار دهید و یک برگ لا زانیا روی آ‌ن بگذارید و دوباره كرم بمالید و كمی میوه قرار دهید و در نهایت یک برگ دیگر لا زانیا روی آ‌ن بگذارید و مقداری از خامه بیفزائید و چند عدد میوه روی آ‌ن بچینید و در آ‌خر روی تمام كار، شكلا ت ذوب شده بریزید. سپس روی شكلا ت پودر قند بپاشید و دسر را میل كنید.

روش تهیه كرم شانتی:

زرده ها و شكر را با هم مخلوط كنید و كمی با همزن بزنید تا تغییر رنگ بدهد. آ‌رد ذرت را نیز به آ‌ن بیفزائید و شیر را كم كم اضافه كنید تا همه ی مواد با هم مخلوط شود. سپس روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا كاملا  غلیظ و سفت شود. بعد آ‌ن را از روی حرارت بردارید و وانیل، كره، خامه و پنیر خامه ای را به آ‌ن بیفزائید و هم بزنید تا كاملا  صاف و یكدست گردد. حالا  بگذارید سرد شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر لازانیا تعداد بازديد: 632 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز