مهدیس رحیمیان
مواد لازم كيك فنجانی راكی رُد
برای 20 عدد
آب 375 میلیلیتر (یك و یكدوم پیمانه)
پودر كاكائو 50 گرم
كره نرم 185 گرم
شكر 200 گرم
شكر قهوهای روشن 150 گرم
تخممرغ 3 عدد درشت
اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری
آرد 350 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
نمك یكچهارم چایخوری
مواد لازم رویه
خامه صبحانه 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
شكلات شیری یا تلخ خرد كرده 150 گرم
عسل 2 قاشق چایخوری
كره نرم 30 گرم
خامه فرم گرفته 100 گرم
گردوی برشته و خرد كرده 200 گرم
مارشمالوی خرد كرده 150 گرم
روش تهیه كيك فنجانی راكی رُد
یكدوم پیمانه از آب را بجوشانید و پودر كاكائو را در آن حل كنید. آنگاه باقیمانده آب را به آن بیفزائید و بگذارید در دمای محیط خنك شود. سپس كره، شكر و شكر قهوهای را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا وانیل را نیز درون مایه كیك بریزید و مواد خشك را همراه با محلول پودر كاكائو بطور یك در میان به آن بیفزائید. اكنون 20 قالب كیك فنجانی را با كپسولهای كاغذی بپوشانید و مایه فراهم كرده را درون قالبها بریزید. مراقب باشید كه یكسوم از سر قالبها خالی نماند. اینك كیكهای فنجانی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. آنگاه كیكها را با مایه رویه بیارائید و میل كنید.
روش تهیه رویه كیك: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آنگاه شكلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود. سپس عسل و كره را به آن افزوده و كرم را از روی حرارت بردارید. حالا كرم را 20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا كاملاً سرد شود و بعد خامه فرمگرفته، گردو و مارشمالو را به آن بیفزائید.