لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای حدود 50 عدد:
آرد گندم..................................۷۰۰ گرم
آرد برنج....................................۳۰۰ گرم
كره ی ذوب شده........................۲۵۰ گرم
روغن جامد...................................۲ قاشق سوپخوری
هل پودر شده .............................۱ قاشق چایخوری
شكر .....................................۶۰۰ گرم
آب .........................................۵۰۰ میلی لیتر
گلا ب ....................................۲۰۰ میلی لیتر
زعفران سائیده ...........................۱ مثقال
نان میكادو ................................به مقدار لا زم
روش تهیه :
آرد گندم را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملا یم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و كمی تغییر رنگ دهد. آرد برنج را اضافه كنید و مجددا تفت دهید. در ظرف دیگری، آردهای سرخ شده را الک كنید و روی حرارت قرار دهید (الک كردن آرد در این مرحله باعث می شود تا آرد در روغن گلوله نشود و یكدست بماند). كره را همراه با روغن جامد به آرد بیفزائید و خوب سرخ كنید و مرتب و سریع هم بزنید تا آرد نسوزد. در ظرفی مناسب شكر و آب را مخلوط كنید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا شكر حل شود. همین كه مایه جوشید، آن را از روی حرارت بردارید و گلا ب و زعفران را به آن بیفزائید.
آرد بو داده را از روی حرارت بردارید و پس از افزودن هل، خوب مخلوط كنید. بعد شربت را اضافه كنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شربت به خورد آرد برود و از ظرف جدا شود. مقداری از حلوای گرم را روی یک تكه نان میكادو پهن كنید و رول كنید و پس از خنک شدن، به اندازه ی دلخواه ببرید.