بیسکوئیت افغان
مواد لازم برای 25 تا 30 عدد:
كره ی نرم شده...............................................۱۵۰ گرم
شكر قهوه ای نرم و روشن ..................................۶۰ گرم
تخم مرغ ..........................................................۱ عدد
وانیل...............................................................یک چهارمقاشق چایخوری
آرد ................................................................۱۲۵ گرم
پودر كاكائو ........................................................۲ قاشق سوپخوری
(پودر كاكائو را پس از الک كردن پیمانه كنید.)
پودر نارگیل .....................................................۳۰ گرم
كورن فلكس خرد شده......................................۴۵ گرم
شكلا ت سیاه ذوب شده..................................۹۰ گرم برای روی شیرینی ها
روش تهیه :
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتگیراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت و یا شماره ۴ اجاق گاز روشن كنید. كف سینی را كاغذ بیندازید و كنار بگذارید. ابتدا كره و شكر را در یک كاسه با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید و پفكی شود. بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه كنید و خوب هم بزنید.
آرد و پودر كاكائو را پس از مخلوط كردن الک كنید. نارگیل و كورن فلكس را بیفزائید و مخلوط كنید. بعد به مایه اضافه كنید تا خمیر شود. این خمیر كمی چسبنده است. حالا از خمیر به دست آمده، به اندازه ی ۱ قاشق سوپخوری بردارید و در سینی كاغذ انداخته شده، با فاصله قرار دهید. شیرینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید. بعد از پخت، آن را روی پنجره ی سیمی خنک كنید. وقتی كاملا خنک شد، روی شیرینی ها را با شكلا ت ذوب شده به كمک كاردک پوشش دهید. اكنون بگذارید شكلا ت روی شیرینی بسته شود.
یادآوری:چنانچه شكر قهوهای در دسترستان نبود، از شكر سفید استفاده كنید.