Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 03:33

4
اسفند
خرما بریز

خرما بریز

طرز تهیه خرما بریز

خرما بریز

 

 

مواد لازم برای 10 تا 12 نفر :

 

خرما .........................................................۲۵۰ گرم

آرد ...........................................................۵۰۰ گرم

كره یا روغن حیوانی  ...................................۲۵۰ گرم

مجموع ادویه ها .............................................۲ قاشق چایخوری

(تخم گشنیز، هل، زیره، بادیان (رازیانه))

مغز گردوی پودر شده...................................۱۰۰ گرم

ارده  .........................................................۵۰ گرم

مخلوط دارچین و پودر شكر ..........................۱۰۰ گرم

پسته پودر شده یا كنجد ..............................۵۰ گرم (جهت تزئین)

 

روش تهیه :

 

هسته خرما را بگیرید و چرخ كنید. بعد آرد را تفت دهید تا كاملا  بوی خامی آن گرفته شود و به رنگ خرمایی دربیاید سپس خرما را با نیمی از كره تفت دهید و به آرد بیفزایید و مرتب هم بزنید تا كاملا  با هم مخلوط شوند. ادویه ها و باقی مانده كره را بیفزایید و از روی اجاق بردارید، گردو و ارده را اضافه و مواد را به هم فشرده كنید تا حالت چسبندگی پیدا كنند، آنگاه مخلوط پودر شكر و دارچین را كف قالبی به ابعاد ۳۰ف۲۰ سانتی متر بپاشید و مواد را داخل آن بریزید و كاملا  فشرده كنید و پس از خنک شدن كامل، به ابعاد موردنظر قالب بزنید یا برش دهید و با پودر پسته و یا كنجد تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خرما بریز تعداد بازديد: 763 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز