خرما بریز
مواد لازم برای 10 تا 12 نفر :
خرما .........................................................۲۵۰ گرم
آرد ...........................................................۵۰۰ گرم
كره یا روغن حیوانی ...................................۲۵۰ گرم
مجموع ادویه ها .............................................۲ قاشق چایخوری
(تخم گشنیز، هل، زیره، بادیان (رازیانه))
مغز گردوی پودر شده...................................۱۰۰ گرم
ارده .........................................................۵۰ گرم
مخلوط دارچین و پودر شكر ..........................۱۰۰ گرم
پسته پودر شده یا كنجد ..............................۵۰ گرم (جهت تزئین)
روش تهیه :
هسته خرما را بگیرید و چرخ كنید. بعد آرد را تفت دهید تا كاملا بوی خامی آن گرفته شود و به رنگ خرمایی دربیاید سپس خرما را با نیمی از كره تفت دهید و به آرد بیفزایید و مرتب هم بزنید تا كاملا با هم مخلوط شوند. ادویه ها و باقی مانده كره را بیفزایید و از روی اجاق بردارید، گردو و ارده را اضافه و مواد را به هم فشرده كنید تا حالت چسبندگی پیدا كنند، آنگاه مخلوط پودر شكر و دارچین را كف قالبی به ابعاد ۳۰ف۲۰ سانتی متر بپاشید و مواد را داخل آن بریزید و كاملا فشرده كنید و پس از خنک شدن كامل، به ابعاد موردنظر قالب بزنید یا برش دهید و با پودر پسته و یا كنجد تزئین كنید.