کیک موکا
مواد لازم برای 10 تا 12 نفر :
پودر كاكائو ...............................................۹۰ گرم
پودر قهوه یا نسكافه ..................................۲ قاشق سوپ خوری
آب جوش ..............................................۱۶۰ میلی لیتر
كره یا مارگارین ........................................۱۲۵ گرم
شكر ....................................................۲۲۰ گرم
تخم مرغ ..................................................۳ عدد
ماست خامه ای .......................................۱۸۰ گرم
آرد ........................................................۲۵۰ گرم
بیكینگ پودر...............................................۱ قاشق چای خوری
شیر ......................................................۱۶۰ میلی لیتر
خامه فرم گرفته........................................۵۰۰ گرم
سس كاكائو و عسل.................................۵۰۰ گرم
مواد لا زم برای تهیه رویه ی كاكائو و عسل:
شكر ..............................۱۰۰ گرم
پودر كاكائو .........................۴ قاشق سوپ خوری
شیر.................................۶۰ میلی لیتر
عسل...............................۳ قاشق سوپ خوری
كره...................................۱۰۰ گرم
روش تهیه :
پودر كاكائو و نسكافه را با هم مخلوط كنید و آب جوش را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید تا حل شوند. سپس در ظرف مناسبی كره و شكر را مخلوط كنید و با همزن برقی هم بزنید تا كره كاملا روشن شود. بعد زرده های تخم مرغ را تک تک افزوده و بعد از افزودن هر زرده ی تخم مرغ، آن را خوب هم بزنید تا مواد یكدست شوند. بعد ماست خامه ای و كاكائو و نسكافه حل شده در آب را اضافه كنید و فقط در حد مخلوط شدن، آن را هم بزنید. در این مرحله، سفیده های تخم مرغ را در ظرف مناسب و تمیزی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفیده ها فرم بگیرد. سپس آن را با مایه ی كیک به آرامی و با لیسک مخلوط كنید. بعد آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط كنید و همراه با شیر، در چندین مرحله اضافه و مخلوط كنید. كف قالب گردی با قطر ۲۳ سانتی متر را با كاغذ روغنی بپوشانید. و مایه ی كیک را داخل آن بریزید. بعد در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه قرار دهید. ۱۰ دقیقه بعد از پخت، كیک را از قالب جدا كنید و بگذارید كاملا سرد شود. بعد آن را برش دهید و لا ی كیک را خامه ی فرم گرفته بمالید و برش ها را روی هم قرار دهید و روی كیک را با خامه بپوشانید و در آخر كار با رویه كاكائو و عسل كیک را پوشش دهید.
روش تهیهٴ رویه عسل و كاكائو:
ابتدا شكر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنید و شیر را به آن بیفزائید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا مخلوط شوند. بعد عسل را اضافه كنید و روی حرارت هم بزنید تا مواد صاف و یكدست شود. در آخر كره را خرد كنید و به مایه شكلا تی بیفزائید و هم بزنید تا كره ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن استفاده كنید.