Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:11

4
اسفند
کیک موکا

کیک موکا

طرز تهیه کیک موکا

کیک موکا

 

 

مواد لازم برای 10 تا 12 نفر :

 

پودر كاكائو ...............................................۹۰ گرم

پودر قهوه یا نسكافه ..................................۲ قاشق سوپ خوری

آب جوش  ..............................................۱۶۰ میلی لیتر

كره یا مارگارین ........................................۱۲۵ گرم

شكر ....................................................۲۲۰ گرم

تخم مرغ ..................................................۳ عدد

ماست خامه ای .......................................۱۸۰ گرم

آرد ........................................................۲۵۰ گرم

بیكینگ پودر...............................................۱ قاشق چای خوری

شیر  ......................................................۱۶۰ میلی لیتر

خامه فرم گرفته........................................۵۰۰ گرم

سس كاكائو و عسل.................................۵۰۰ گرم

 

مواد لا زم  برای تهیه رویه ی كاكائو و عسل:

شكر ..............................۱۰۰ گرم

پودر كاكائو .........................۴ قاشق سوپ خوری

شیر.................................۶۰ میلی لیتر

عسل...............................۳ قاشق سوپ خوری

كره...................................۱۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

پودر كاكائو و نسكافه را با هم مخلوط كنید و آ‌ب جوش را به آ‌ن بیفزائید و خوب هم بزنید تا حل شوند. سپس در ظرف مناسبی كره و شكر را مخلوط كنید و با همزن برقی هم بزنید تا كره كاملا  روشن شود. بعد زرده های تخم مرغ را تک تک افزوده و بعد از افزودن هر زرده ی تخم مرغ، آ‌ن را خوب هم بزنید تا مواد یكدست شوند. بعد ماست خامه ای و كاكائو و نسكافه حل شده در آ‌ب را اضافه كنید و فقط در حد مخلوط شدن، آ‌ن را هم بزنید. در این مرحله، سفیده های تخم مرغ را در ظرف مناسب و تمیزی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفیده ها فرم بگیرد. سپس آ‌ن را با مایه ی كیک به آ‌رامی و با لیسک مخلوط كنید. بعد آ‌رد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط كنید و همراه با شیر، در چندین مرحله اضافه و مخلوط كنید. كف قالب گردی با قطر ۲۳ سانتی متر  را با كاغذ روغنی بپوشانید. و مایه ی كیک را داخل آ‌ن بریزید. بعد در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه قرار دهید. ۱۰ دقیقه بعد از پخت، كیک را از قالب جدا كنید و بگذارید كاملا  سرد شود. بعد آ‌ن را برش دهید و لا ی كیک را خامه ی فرم گرفته بمالید و برش ها را روی هم قرار دهید و روی كیک را با خامه بپوشانید و در آ‌خر كار با رویه كاكائو و عسل كیک را پوشش دهید.

 

روش تهیهٴ رویه  عسل و كاكائو:

ابتدا شكر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنید و شیر را به آن بیفزائید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا مخلوط شوند. بعد عسل را اضافه كنید و روی حرارت هم بزنید تا مواد صاف و یكدست شود. در آخر كره را خرد كنید و به مایه شكلا تی بیفزائید و هم بزنید تا كره ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک موکا تعداد بازديد: 823 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز