Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:58

4
اسفند
دسر کارامل

دسر کارامل

طرز تهیه دسر کارامل

دسر کارامل

 

 

مواد لازم برای 10 نفر :

 

شكر............................................۱۵۰ گرم

آب...............................................یک دوم پیمانه(۱۲۵ میلی لیتر)

خامه پاستوریزه.............................۲۰۰ گرم

تخم مرغ ........................................۴ عدد

شكر   ..........................................۲ قاشق سوپ خوری

وانیل  ...........................................یک هشتم قاشق چای خوری

پودر ژلا تین ....................................یک و یک دوم قاشق سوپ خوری

آب سرد.........................................۲ قاشق سوپ خوری

شكر اضافی..................................یک پیمانه (برای كارامل روی دسر)

آب اضافی ...................................یک دوم پیمانه (برای كارامل روی دسر)

 

روش تهیه :

 

۲ قاشق از شكر را كنار بگذارید و بقیه را با آ‌ب مخلوط كنید و روی حرارت یكنواخت قرار دهید تا شكر كارامل شود ظرف را از روی حرارت بردارید و خامه را به آ‌ن اضافه كنید دوباره روی حرارت قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا كرم صاف و یكنواختی به دست آ‌ید بعد از روی حرارت بردارید. از صافی رد كنید و صبر كنید تا كرم خنک شود. سپس زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا كنید و زرده ها را با ۲ قاشق شكر باقی مانده و وانیل بزنید تا سبک شوند. سفیده ها را هم جداگانه بزنید تا سفت شود. پودر ژلا تین را روی آ‌ب سرد بپاشید و به طریق بن ماری حل كنید. حال زرده ها را با كرم به دست آ‌مده مخلوط كنید و بعد ژلا تین حل شده و در آ‌خر سفیده ی تخم مرغ را به آ‌رامی با مواد مخلوط كنید و در قالب های كوچک تک نفره بریزید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر كاملا  ببندد سپس آ‌ن را در ظرف برگردانید و رویش را با شكر اضافی و آ‌ب اضافی كه كارامل كرده اید تزئین كنید.

روش تهیه كارامل برای رویه‌ی دسر:

در ظرفی مناسب شكر و آ‌ب را مخلوط و روی اجاق بگذارید تا شكر حل شود. سپس آ‌ن را بجوشانید تا شكر كارامل شده و  رنگ آ‌ن طلایی شود، آ‌ن‌گاه از روی اجاق بردارید.

یادآ‌وری: شكر كارامل شده چنانه سرد شود، به سرعت می‌بندد و سفت می‌شود بنابراین پس از آ‌ماده شدن باید بلافاصله مصرف شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر کارامل تعداد بازديد: 833 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز