محلبی گل
مواد لازم :
آرد ........................................۱ قاشق سوپخوری
نشاسته.................................۲ قاشق سوپخوری
آرد برنج ................................۲ قاشق سوپخوری
آب ......................................۲۵۰ میلی لیتر
شیر ...................................۱ لیتر و ۲۵۰ میلیلیتر
شكر ..................................۸ قاشق سوپخوری
رنگ مجاز خوراكی قرمز ..........۲ قطره
آبلیمو ................................۱ قاشق سوپخوری
خامه ..............................۲۵۰ گرم
مربای گل .........................۴ قاشقسوپخوری
روش تهیه :
ابتدا آرد و نشاسته و آرد برنج را در قابلمه ای بریزید و آب را به آن بیفزائید. سپس خوب هم بزنید و شیر را كم كم در آن بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید. شكر را نیز بیفزائید و كاملا بجوشانید تا به صورت مایه ی غلیظی درآید. بعد آن را از روی حرارت بردارید. كمی كه سرد شد، رنگ قرمز، آبلیمو و خامه را اضافه كنید. حالا مواد فراهم شده را در ظرف مستطیل شكلی بریزید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا كاملا سفت شود. سپس به صورت لوزی برش بزنید و روی هر كدام قدری از مربای گل قرار دهید و آنگاه میل كنید.