Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:57

3
اسفند
دویی تره (حلوای برنج)

دویی تره (حلوای برنج)

طرز تهیه دویی تره

مبروکه مشیریان 

 

مواد لازم برای 3 نفر :

 

برنج ایرانی نیم كوب..............۱۵۰ گرم

روغن ................................۱۲۵ گرم

زردچوبه ..............................۱ قاشق چایخوری

شكر .............................۲۰۰ گرم

آب................................۷۵۰ میلی لیتر

گلا ب  ...........................۱۲۵ میلی لیتر

 

روش تهیه :

 

برنج را بشوئید و بر روی پارچه ی تمیزی پهن كنید تا خشک شود. بعد آن را در مخلوط كن بریزید تا كمی خرد شود. سپس روغن را در تابه ای گرم كنید و خرده های برنج را داخل آن خوب تفت دهید آنگاه زردچوبه را بیفزائید و با حرارت ملا یم به تفت دادن ادامه دهید.

در ظرفی جداگانه شكر را كاملا  در آب حل سازید و به برنج اضافه كنید و خوب هم بزنید كمی بعد گلا ب را اضافه كنید و در تابه را بگذارید و صبر كنید با حرارت ملا یم بپزد. در هنگام پخت نیز مواد را خوب هم بزنید تا حلوا ته نگیرد و به روغن بیفتد. سپس حلوا را در ظرف مورد نظر بكشید و  با خلا ل پسته یا بادام تزئین كنید.

نكته! این حلوا باید گرم میل شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دویی تره تعداد بازديد: 588 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز