مبروکه مشیریان
مواد لازم برای 3 نفر :
برنج ایرانی نیم كوب..............۱۵۰ گرم
روغن ................................۱۲۵ گرم
زردچوبه ..............................۱ قاشق چایخوری
شكر .............................۲۰۰ گرم
آب................................۷۵۰ میلی لیتر
گلا ب ...........................۱۲۵ میلی لیتر
روش تهیه :
برنج را بشوئید و بر روی پارچه ی تمیزی پهن كنید تا خشک شود. بعد آن را در مخلوط كن بریزید تا كمی خرد شود. سپس روغن را در تابه ای گرم كنید و خرده های برنج را داخل آن خوب تفت دهید آنگاه زردچوبه را بیفزائید و با حرارت ملا یم به تفت دادن ادامه دهید.
در ظرفی جداگانه شكر را كاملا در آب حل سازید و به برنج اضافه كنید و خوب هم بزنید كمی بعد گلا ب را اضافه كنید و در تابه را بگذارید و صبر كنید با حرارت ملا یم بپزد. در هنگام پخت نیز مواد را خوب هم بزنید تا حلوا ته نگیرد و به روغن بیفتد. سپس حلوا را در ظرف مورد نظر بكشید و با خلا ل پسته یا بادام تزئین كنید.
نكته! این حلوا باید گرم میل شود.