Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:30

3
اسفند
موس زرد آلو

موس زرد آلو

طرز تهیه موس زرد آلو

موس زرد آلو

 

 

مواد لازم 4-6 نفر :

 

آب زردآلو (آبمیوه ی پاكتی) ...............................۵۰۰ میلی لیتر

شكر.............................................................۱۰۰ گرم

پودر ژلا تین  ..................................................یک و یک دوم قاشق سوپ خوری

آب سرد.......................................................۶۰ میلی لیتر

وانیل .........................................................یک هشتم قاشق چای خوری

خامه ی فرم گرفته.......................................۲۵۰ گرم

كمپوت زردآلو برای تزئین ..............................به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

آب زردآلو و شكر را با هم مخلوط كنید و مرتب هم بزنید تا شكر كاملا  حل شود. آنگاه پودر ژلا تین را روی آب سرد بپاشید و به طریق بن ماری (بخار آب جوش) حل كنید و بعد از كمی خنک شدن، آن را به مواد بالا  بیفزائید و در آخر، وانیل و خامه ی فرم گرفته را هم اضافه كنید و در قالبی به گنجایش ۱ لیتر– كه آن را با روغن مایع كمی چرب كرده اید– بریزید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و كمپوت زردآلو تزئین كنید.

یادآوری!

قبل از برگرداندن دسر در ظرف، ابتدا بشقاب دسر را با آب سرد خیس كنید و بعد دسر را درون آن برگردانید تا راحت تر حركت كند و به هر قسمت بشقاب كه خواستید، جابه جا شود.

مطابق با شكل موردنظر می توانید این دسر را  با گل های طبیعی هم تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، موس زرد آلو تعداد بازديد: 1315 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز