موس زرد آلو
مواد لازم 4-6 نفر :
آب زردآلو (آبمیوه ی پاكتی) ...............................۵۰۰ میلی لیتر
شكر.............................................................۱۰۰ گرم
پودر ژلا تین ..................................................یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
آب سرد.......................................................۶۰ میلی لیتر
وانیل .........................................................یک هشتم قاشق چای خوری
خامه ی فرم گرفته.......................................۲۵۰ گرم
كمپوت زردآلو برای تزئین ..............................به مقدار لا زم
روش تهیه :
آب زردآلو و شكر را با هم مخلوط كنید و مرتب هم بزنید تا شكر كاملا حل شود. آنگاه پودر ژلا تین را روی آب سرد بپاشید و به طریق بن ماری (بخار آب جوش) حل كنید و بعد از كمی خنک شدن، آن را به مواد بالا بیفزائید و در آخر، وانیل و خامه ی فرم گرفته را هم اضافه كنید و در قالبی به گنجایش ۱ لیتر– كه آن را با روغن مایع كمی چرب كرده اید– بریزید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و كمپوت زردآلو تزئین كنید.
یادآوری!
قبل از برگرداندن دسر در ظرف، ابتدا بشقاب دسر را با آب سرد خیس كنید و بعد دسر را درون آن برگردانید تا راحت تر حركت كند و به هر قسمت بشقاب كه خواستید، جابه جا شود.
مطابق با شكل موردنظر می توانید این دسر را با گل های طبیعی هم تزئین كنید.