رنگینک
مواد لازم برای 6 نفر :
روغن جامد .................................۱۵۰ گرم
آرد گندم ....................................۲۵۰ گرم
پودر شكر ..................................۷۰ گرم
دارچین.......................................۱ قاشق چای خوری
هل ........................................۱ قاشق چای خوری
خرما ....................................۲۵۰ گرم
مغز گردو..............................۱۰۰ گرم
پودر پسته .......................... به مقدار لا زم
روش تهیه :
روغن را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد آرد را داخل آن بریزید. سپس حرارت را ملا یم كنید و مرتب هم بزنید تا آرد كاملا سرخ و طلا یی شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید كمی خنک شود. اكنون پودر شكر، دارچین و هل را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا خوب مخلوط شود. هسته های خرما را جدا كنید و داخل هر یک از خرماها یک تكه گردو بگذارید. آنگاه نصف آرد سرخ شده را در دیس تخت و مسطحی بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف كنید و خرماها را روی آن بچینید. بقیه ی آرد سرخ شده را روی خرماها بریزید و كاملا بپوشانید و باز با پشت قاشق روی آن را صاف و با پسته روی آن را تزئین كنید. سپس به شكل لوزی یا چهارگوش ببرید و در ظرف دلخواه بچینید.