اگ رول پنیر با مارمالاد زرد آلو
مواد لازم :
تخم مرغ ..............................................................۴ عدد
وانیل...................................................................یک چهارم قاشق چایخوری
پودر شكر ........................................................۱۰ گرم
آرد .................................................................۲۲۵ گرم
شیر.............................................................۵۰۰ میلی لیتر
زعفران حل شده .............................................۱ قاشق چایخوری
كره ی آب كرده یا روغن مایع ..............................۴ قاشق سوپ خوری
هل یا دارچین...............................................به میزان لازم
مواد کرم پنیر:
پنیر خامه ای ...............................................200گرم
مارمالاد زردآلو ............................................یک دوم پیمانه
روش تهیه :
تخم مرغ و وانیل و پودر شكر را خوب با همزن بزنید. شیر و آرد را اضافه كنید و هم بزنید. حالا مواد دیگر را هم بیفزائید و مجددا هم بزنید. اكنون مواد را از صافی رد كنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید. تابه ی نچسب (تفلون) را با فرچه چرب كنید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود و هر بار یک ملا قه از مواد یاد شده را به قطر ۲۰ تا ۲۵ سانتیمتر وسط تابه بریزید تا در همه جای آن پخش شود و زیرش كه طلا ئی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد و طلا ئی شود. تمام مایه را به همین صورت درست كنید و بگذارید قدری خنک شوند. پنیر را با چنگال له كنید و مارمالا د را به آن بیفزائید و با هم مخلوط كنید و مقداری از این كرم روی هر كدام بمالید و رول كنید یا به شكل دلخواه بپیچید و رویش مخلوط پودر قند و هل یا پودر قند و دارچین الک كنید.مقدار مارمالا د را می توانید به دلخواه خود بیش تر یا كم تر كنید یا از هر نوع مارمالا دی می توانید استفاده كنید.