شیرینی پادرازی
مواد لازم برای خمیر اول :
آرد سفید ....................................۲۵۰ گرم
آرد نخودچی.................................۲۵۰ گرم
آرد برنج .....................................۲۵۰ گرم
روغن جامد.................................۳۷۵ گرم
زنجبیل .....................................۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای خمیر شیرین :
تخم مرغ .................................۳ عدد كوچک
شكر.......................................۲۲۵ گرم
شیر ......................................۱۲۵ میلی لیتر
وانیل......................................یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران...................................به میزان لا زم
زرده ی تخم مرغ....................۱ عدد
روش تهیه :
آرد، آرد نخودچی، آرد برنج و زنجبیل را با هم مخلوط كنید. بعد روغن را در كاسه ای بریزید و آرد مخلوط شده را كم كم به آن اضافه كنید و با همزن هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
روش تهیه ی قسمت دوم:
تخم مرغ، شكر، شیر و وانیل را با هم مخلوط كنید. حالا مواد خمیر اول و خمیر شیرین را با هم مخلوط كنید و آن را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا كاملا سرد و خنک شود. بعد آن را از یخچال بیرون آورید و با وردنه، خمیر را به ضخامت ۱ سانتیمتر پهن كنید و مخلوط زرده ی تخم مرغ و زعفران را با برس روی خمیر بمالید. بعد با شانه ی شیرینی پزی، خمیر را به صورت عمودی شیار شیار كنید و با قالب شیرینی زبان، آن را قالب بزنید و در سینی فر بچینید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه كنار بگذارید. سپس در فر از قبل گرم شده، با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی كه شیرینی ها اندكی طلا ئی شود.