پا ی بیسکویتی موز و شکلات
مواد لازم برای 8 نفر :
بیسكوئیت ویفر موزی.............................................۳۵ عدد
كره آب شده.........................................................یک چهارم پیمانه(۶۰گرم)
موز متوسط خرد شده ..........................................۲ عدد
شكلا ت ساده ی سیاه ...................................۲۰۰ گرم
كره بادام زمینی................................................یک دوم پیمانه
شیر ............................................................۲۵۰ میلی لیتر
پودر پودینگ وانیلی.............................................۲ بسته ۱۵۰ گرمی
خامه ی فرم گرفته ........................................۵۰۰ گرم
بادام زمینی خرد شده .....................................۲ قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
ویفرها را كاملا خرد و با كره ی آب شده مخلوط كنید و به كف و دیواره قالبی به قطر ۲۲ سانتی متر پرس كنید; به صورتی كه یک لا یه ی بیسكوئیتی، كف و دیواره قالب را بپوشاند. سپس این قالب را درون فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا حدی كه كمی طلا یی شود. بعد كاملا آن را سرد كنید. موزهای خرد شده را روی این لا یه بچینید. ۱۵۰ گرم از شكلا ت را، درون مایكرویو بگذارید تا نرم شود. بعد كره ی بادام زمینی را به شكلا ت اضافه كنید و در درجه ی زیاد ماكرویو، به مدت ۱ دقیقه نگه دارید تا شكلا ت یكدست شود بعد روی موز بریزید و در یخچال بگذارید. شیر را گرم كنید و پودر پودینگ را بیفزائید و هم بزنید تا كمی غلیظ شود. نیمی از خامه را نیز به آن اضافه كنید و هم بزنید و روی شكلا ت ها بریزید و دوباره در یخچال بگذارید. بعد از یک ساعت باقیمانده ی خامه را روی دسر بریزید و با بادام زمینی خرد شده و باقیمانده ی شكلا ت تزئین كنید.