شیرینی گردوروسی
مواد لازم خمیر :
آرد ...................................۲۲۰ گرم
وانیل.................................یک چهارم قاشق چای خوری
بیكینگ پودر .......................یک چهارم قاشق چای خوری
پودر قند............................۱ قاشق سوپ خوری
كره................................۱۰۰ گرم
زرده ی تخم مرغ ..............۲ عدد
ماست...........................۱۰۰ گرم
مواد میانی :
پودر بادام ..........................۲۰۰ گرم
پودر قند............................۲۰۰ گرم
پودر هل ............................۱ قاشق چای خوری
عسل .............................۱ قاشق سوپ خوری
گلا ب .............................یک سوم پیمانه
روش تهیه :
آرد، وانیل، بیكینگ پودر و پودر قند را با هم مخلوط كنید و كره را به آن بیفزائید و با دست مخلوط سازید. سپس زرده های تخم مرغ و ماست را اضافه و ورز دهید تا خمیر شود. اكنون خمیر آماده را در كیسه ی نایلونی قرار دهید و ۲ ساعت در یخچال بگذارید. سپس گلوله هائی به اندازه ی فندق درشت از خمیر درست كنید. حالا قالب مخصوص گردو روسی را چرب كنید و روی شعله ی مستقیم اجاق بگذارید تا داغ شود. بعد گلوله های خمیر را، در قالب قرار دهید و قالب را ببندید و روی حرارت بگذارید تا پخته شود و رنگ بگیرد.
اكنون پوسته های پخته را كه هر كدام به شكل نصف پوست گردوست از قالب جدا كنید و بگذارید خنک شوند. سپس مواد میانی را با هم مخلوط كنید و داخل گردوها را پر كنید تا پوسته ها به شكل گردوی كامل درآید. و در آخر با پودر قند تزئین كنید.