کیک میوه با پوشش آگار
مواد لازم برای 10-12 نفر:
تخم مرغ .................................۴ عدد
شكر....................................۲۵۰ گرم
كره یا مارگارین......................۲۵۰ گرم
آرد.....................................۳۰۰ گرم
آرد ذرت ...............................۴۰ گرم
شیر.....................................۱ پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)
بیكینگ پودر ..........................۲ قاشق چایخوری
وانیل .................................یک چهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده..........۱ قاشق چایخوری
میوه به دلخواه ....................به مقدار لا زم
مواد لازم کرم پاتی سیر:
شیر ....................................۲۵۰ میلی لیتر
زرده ی تخم مرغ.......................۳ عدد
شكر ..................................۷۵ گرم
وانیل ...................................یک چهارم قاشق چایخوری
آرد....................................۳۵ گرم
كره..................................۲۰ گرم
مواد لازم برای تزیین روی میوه ها :
پودرآگار آگار ....................................یک چهارم قاشق چایخوری
شكر ...........................................۵۰ گرم
آب ..............................................۱۰۰ میلی لیتر
روش تهیه :
قالبی به قطر ۲۵ سانتیمتر را چرب و آردپاشی كنید. در ظرفی مناسب، تخم مرغ، شكر، كره یا مارگارین، آرد، آرد ذرت، شیر، بیكینگ پودر، وانیل و رنده شده پوست پرتقال را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید. ابتدا دور همزن را كند و بعد سرعت آن را افزایش دهید و در حدود ۱۰ دقیقه و یا تا زمانی كه رنگ مواد روشن و مخلوط صاف و یكدست شود، بزنید. مواد كیک را داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ی سانتی گراد و یا ۳۲۵ درجه ی فارنهایت به مدت ۱ ساعت قرار دهید. چنانچه مدت زمان پخت كافی نبود و رنگ كیک طلا ئی نشد، ۱۵ دقیقه ی دیگر صبر كنید تا كیک كاملا بپزد. سپس كیک را روی پنجره ی سیمی خنک كنید. بعد كرم را روی كیک صاف كنید و روی كرم را با میوه های موردنظر بپوشانید و برای براق شدن میوه ها، از آگار آگار استفاده كنید. اكنون كیک را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
روش تهیه كرم پاتی سیر:
شیر را بجوشانید. زرده های تخم مرغ را با شكر و وانیل مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا كاملا غلیظ و رنگ مواد روشن شود. آنگاه آرد را بیفزائید و شیر جوشان را به مایه ی تخم مرغ اضافه كنید و دوباره روی اجاق بگذارید و مرتب هم بزنید تا كرم غلیظ شود. كره را اضافه كنید و از روی اجاق بردارید. روی كرم را با نایلون بپوشانید تا از رویه بستن آن جلوگیری شود و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید و بعد به مصرف برسانید.
روش تهیه آگار آگار:
همه ی مواد را با هم مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد (در حدود ۵ دقیقه) و شكر كاملا حل شود. سپس بگذارید تا خنک شود.
یادآوری:
توضیح در مورد آگار آگار در شماره های قبلی مجله داده شده است.
یادآوری:
برای استفاده از آگار آگار به منظور براق كردن میوه ها و جلوگیری از خراب شدن آنها از برس استفاده كنید.
یادآوری:
آگار آگار پوششی ژله مانند روی میوه ها ایجاد می كند.