کیک زنجبیلی با کرم کره ای
مواد لازم :
تخم مرغ .........................................۵ عدد
آرد..............................................۲۵۰ گرم
شكر ...........................................۲۵۰ گرم
روغن مایع ....................................سه چهارم پیمانه (۱۸۰ میلی لیتر)
شیر سرد ......................................یک دوم پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)
پودر زنجبیل ..................................۳ قاشق چایخوری
بیكینگ پودر....................................۳ قاشق چایخوری
وانیل ...........................................یک هشتم قاشق چایخوری
نمک .........................................یک هشتم قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه ی کره ای :
آب.........................................................یک سوم پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
شكر ....................................................۱۰۰ گرم
عسل.....................................................۲ قاشق سوپ خوری
آب لیموترش.............................................۱ قاشق سوپ خوری
كره......................................................۱۰۰ گرم
وانیل .....................................................یک هشتم قاشق چایخوری
شكلا ت ذوب شده برای تزئین كیک..............در صورت دلخواه ۵۰ گرم
روش تهیه :
ابتدا یک قالب ۳۰ف۲۰ سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید و با روغن جامد یا كره چرب نمایید. چنانچه قالب شما فرم دار است، نیاز به كاغذ انداختن نیست، فقط آن را چرب كنید. فر را یک ربع قبل با ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد یا شماره ۴ آن تنظیم و روشن كنید. برای تهیه ی كیک، تمام مواد را كه شامل تخم مرغ، آرد، شكر، روغن مایع، شیر سرد، پودر زنجبیل، وانیل، بیكینگ پودر و نمک است در یک كاسه ی بزرگ بریزید و به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس مواد آماده شده را در قالب بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر بپزید. آنگاه از فر خارج كنید و روی توری قرار دهید. بعد از قالب خارج كنید و بگذارید كیک خنک شود. سپس كرم كره ای را آماده سازید و به شكل دلخواه روی كیک را تزئین كنید. حتی می توانید با شكلا ت ذوب شده، روی كرم نقش های مختلفی ایجاد كنید.
روش تهیه ی كرم كره ای:
ابتدا آب، شكر و عسل را همراه با آب لیموترش روی اجاق بگذارید تا شكر كاملا حل شود و مواد آنقدر بجوشد تا حجم مواد تقریبا نصف شود. سپس از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود. بعد كره و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک و سفید شود. سپس شربت خنک شده را كم كم به آن اضافه كنید تا كرم مورد نظر آماده شود.
یادآوری!
شكلا ت را با ۱ قاشق چایخوری روغن جامد روی حرارت بخار آب جوش (بن ماری) قرار دهید و بعد از ذوب شدن، در قیف كاغذی بریزید و روی كیک را به صورت دلخواه تزئین كنید.