ماه منیر نوری
مواد لازم
هویج................................۵۰۰ گرم
آب...................................۵۰۰ میلی لیتر
شكر................................۳۷۵ گرم
گلا ب.............................۱۰۰ میلی لیتر
زعفران ...............................۱ قاشق چای خوری
هل سائیده .......................۱ قاشق چای خوری
روغن ...........................۳۵۰ گرم
آرد ..............................۵۰۰ گرم
روش تهیه :
ابتدا هویج ها را پوست بگیرید و رنده كنید و با یک لیوان آب و نیمی از شكر بگذارید بپزد. و به صورت پوره درآورید. بقیه شكر را با آب و گلا ب بجوشانید تا جائی كه شكر حل شود. آنگاه زعفران و هل سائیده را اضافه كنید و با پوره ی هویج مخلوط سازید. روغن را درون قابلمه بریزید و آرد را در آن سرخ كنید. بعد آرد سرخ شده را از روی حرارت بردارید و كمی كه سرد شد، مواد یاد شده را اضافه كنید و خوب هم بزنید و بار دیگر به مدت یک دقیقه روی حرارت بگذارید و كاملا هم بزنید تا حلوا از دیواره ی قابلمه جدا شود و بعد از روی حرارت بردارید و چند بار قابلمه را تكان دهید تا تقریبا حلوا به روغن بیفتد. سپس هرگونه كه مایلید آن را تزئین كنید.