Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:00

2
اسفند
کیک فنجانی خرما و گردو

کیک فنجانی خرما و گردو

طرز تهیه کیک فنجانی خرما و گردو

کیک فنجانی خرما و گردو

 

 

مواد لازم برای 12 نفر :

 

كرهی نرم شده...................................۱۲۵ گرم

وانیل................................................یک چهارم قاشق چای خوری

شكر ...............................................۱۵۰ گرم

تخم مرغ..............................................۲ عدد

خرمای هسته گرفته و خرد شده............۱۵۰ گرم

گردوی خرد شده ...............................۶۰ گرم

آرد...................................................۱۵۰ گرم

 بیكینگ پودر......................................یک دوم قاشق چای خوری

 شیر .............................................۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

انجیر تازه جهت تزئین..........................۶ عدد (۳۵۰ گرم)

 

مواد لازم برای کرم شکلات :

 

خامه ی  ساده....................................۸۰ گرم

شكلا ت سیاه  خرد شده.....................۱۵۰ گرم

 

مواد لازم برای کارامل:

 

شكر  .........................۱۱۰ گرم

آب   .............................۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

روش تهیه :

 

۱۲ عدد قالب كیک فنجانی را، با كاغذهای مخصوص كیک فنجانی بپوشانید. كره، وانیل، شكر و تخم مرغ ها را، با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود. هم زن را خاموش كنید. سپس خرما و گردو را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. بیكینگ پودر را به آرد بیفزائید و الک كنید و به همراه شیر با مایه تركیب كنید و داخل هر یک از قالب ها را از این مایه پر سازید; به طوری كه یک سوم از سرقالب خالی بماند. قالب ها را داخل سینی فر بچینید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت، به مدت ۳۰ دقیقه و یا تا زمانی كه سطح روی كیک ها طلا ئی شود بپزید. پس از خنک شدن، روی آن ها را با كرم شكلا ت بپوشانید و با برش هائی از انجیر تازه، تزئین كنید (در صورت تمایل، می توانید از تكه های كارامل هم برای تزئین استفاده كنید).

روش تهیه كرم شكلا ت:

خامه و شكلا ت را با هم مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شكلا ت حل و مایه، صاف و یكدست شود. آنگاه در یخچال قرار دهید تا كرم فرم خود را حفظ و سفت شود.

روش تهیه ی كارامل:

در ظرفی مناسب كه كف نسبتا ضخیمی داشته باشد، آب و شكر را مخلوط كنید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا زمانی كه شكر در آب حل شود. سپس حرارت را افزایش دهید و بگذارید تا بجوشد و به رنگ طلا ئی درآید. آنگاه به كمک قاشق، خطوطی از كارامل روی كاغذ آلومینیومی چرب شده بریزید و بگذارید تا سرد و سفت شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک فنجانی خرما و گردو تعداد بازديد: 837 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز