سرور چاوشی
مواد لازم
آرد.......................................................۳۳۰ گرم
روغن جامد...........................................۲۰۰ گرم
روغن مایع .........................................۱۰۰ میلی لیتر
پودر قند یا شكر .................................۲۰۰ گرم
پودر زنجبیل .........................................۱ قاشق سوپ خوری
زعفران آبكرده......................................یک قاشق سوپ خوری
كاكائو ..............................................۱ قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
ابتدا آرد و روغن جامد و مایع را مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید و در حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید تا كمی رنگ آرد تغییر كند و بوی خامی آرد از بین برود. بعد آن را از روی اجاق بردارید و پودر شكر و زنجبیل و زعفران را بیفزائید و هم بزنید تا كاملا مخلوط شود. و به صورت خمیر لطیفی درآید. سپس نیمی از حلوا را داخل قالب و یا یک سینی مناسب بریزید و روی آن را صاف كنید. نیم دیگر حلوا را با پودر كاكائو مخلوط كنید و روی قسمت قبلی بریزید و روی آن را صاف كنید و پس از چند ساعت به صورت لوزی برش دهید. و یا با كفگیر بردارید و در بشقاب بگذارید. البته در آذربایجان این حلوا به نام حلوا زنجبیلی كفگیری معروف است.