Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:24

2
اسفند
رشته خشکار

رشته خشکار

طرز تهیه رشته خشکار

رشته خشکار

 

 

مواد لازم جهت تهیه رشته :

 

 آرد برنج .................................۱۲۵ گرم

آب .......................................۲۵۰ میلی لیتر

 

مواد میانی خشکار:

 

گردو پودر شده ................................۵۰ گرم

هل ساییده شده................................۱ قاشق سوپ خوری

پودر قند  ........................................۶۰ گرم

دارچین   .........................................۲ قاشق سوپ خوری

 

مواد لازم جهت تهیه شربت:

 

آب................................۵۰۰ میلی لیتر

شكر................................۱۲۵ گرم

 

روش تهیه رشته خشكار:

آرد برنج را در ظرفی بریزید و آب را بتدریج به آن اضافه كنید تا مایه ی رقیقی به دست آید. تابه را روی حرارت بگذارید تا كاملا  داغ شود. ته تابه را با قلم مو كمی چرب كنید. مایه را درون قیف خامه پاش با سرماسوره ریز بریزید و درون تابه به صورت حصیری شكل دهید. بدین ترتیب كه ابتدا یک مربع بریزید; سپس داخل مربع را تارهای افقی و عمودی بریزید تا به شكل حصیر درآید. آنگاه به مدت ۳ دقیقه صبر كنید تا رشته بسته شود. بعد آن را از تابه خارج كنید و مایه میانی را وسط آن بریزید و رشته را تا بزنید و در روغن سرخ كنید. بعد درون شربت بیندازید تا یكی دو جوش بزند. سپس در ظرف مورد نظر بچینید.

مواد میانی:

تمامی مواد را با هم مخلوط كنید و در وسط رشته  قرار دهید.

شربت:

آب و شكر را با هم مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و به صورت شربت دربیاید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، رشته خشکار تعداد بازديد: 2076 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز