یخ در بهشت
مواد لازم :
آرد برنج.......................................۷۵ گرم
شیر.............................................۱ لیتر
نشاسته گل.............................۲۰۰ گرم
آب ..........................................(۷۵۰میلی لیتر) ۳ پیمانه
شكر .........................................۶۰۰ گرم
گلا ب .....................................(۲۵۰میلی لیتر) ۱ پیمانه
پودر هل ................................۱ قاشق چای خوری
زعفران آبكرده ........................۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع .............................۱ قاشق سوپ خوری
پودر پسته .............................به میزان لا زم
پودر نارگیل ............................به میزان لا زم
روش تهیه :
آرد برنج را در شیر حل كنید. نشاسته را هم در ۳ پیمانه آب سرد حل كنید و خوب هم بزنید و از صافی رد كنید. سپس آن را به آرد برنج كه با شیر مخلوط شده است اضافه كنید و شكر و گلا ب را به مواد بیفزائید و همه را با هم خوب مخلوط كنید. آن گاه روی حرارت ملا یم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا وقتی كه جای خط قاشق روی آن باقی بماند در این مرحله پودر هل را اضافه كنید و هم بزنید. (اگر حرارت ملا یم نباشد، بعد از پختن، آرد و نشاسته بوی خامی می دهد). بعد قالبی مستطیل یا مربع شكل را كمی با روغن چرب كنید. نیمی از مایه را در آن بریزید و با پشت قاشق روی آن را كاملا صاف كنید. به بقیه ی مواد زعفران را اضافه كنید و خوب هم بزنید و آن را روی لا یه ی سفیدرنگ بریزید. آن گاه با پشت قاشق آن را كاملا صاف كنید و ۱ قاشق روغن مایع روی آن بریزید تا روی آن خشک نشود. سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید وبعد به صورت لوزی برش بزنید و با پودر پسته و نارگیل آن را تزئین كنید.