پروین اکبری
مواد لازم
آرد برنج ............................................۱۵۰ گرم
نشاسته ی گل...................................۵۰ گرم
آب سرد ..........................................۲۰۰ میلی لیتر
گلاب ............................................۳۰۰ میلی لیتر
شكر .............................................۳۰۰ گرم
زعفران آب شده.................................۱ قاشق سوپ خوری
كره ی آب شده ...............................۵۰ گرم
خلال پسته....................................۵۰ گرم
خلال بادام ....................................۵۰ گرم
روش تهیه:
آرد برنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا بومی خامی آن گرفته شود. نشاسته را در آب سرد حل كنید و خوب هم بزنید و از صافی رد كنید. آرد برنج را از روی حرارت بردارید و گلا ب، شكر و نشاسته ی حل شده را با آن مخلوط و از صافی رد كنید و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتبا به هم بزنید تا كمی سفت شود. بعد زعفران و كره را به آن بیفزائید و حرارت را ملا یم كنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود و به روغن بیفتد. سپس در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با خلا ل پسته و بادام تزئین كنید.