زهرا حداد
مواد لازم
آرد گندم ...................................۷۵۰ گرم
روغن جامد ...............................۳۵۰ گرم
روغن مایع...................................۵۰ گرم
نمک ..........................................یک چهارم قاشق چای خوری
كره .........................................۱۰۰ گرم
مواد لازم برای شربت:
آب .........................................۲ پیمانه
شكر .....................................۶۰۰ گرم
گلاب ......................................۱ پیمانه
زعفران سائیده ..........................۱ قاشق چای خوری
هل سائیده در صورت دلخواه.........۱ قاشق چای خوری
روش تهیه
ابتدا آرد الک كرده را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آرد كمی تغییر رنگ دهد و بوی خامی آن گرفته شود.
سپس روغن جامد، روغن مایع و نمک را به آن بیفزائید و تفت دهید تا به رنگ خرمائی درآید. حالا كره را اضافه كنید (كره، در برابر حرارت حساس است و زود می سوزد).
پس از آن، آب و شكر را مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد.
بعد گلا ب و زعفران حل شده در آب جوش و در صورت تمایل هل به آب و شكر اضافه كنید و شربت را در دو نوبت به آرد سرخ كرده بیفزائید.
اگر حلوا شل بود، كمی آن را حرارت دهید و تابه را تكان دهید تا حلوا مقداری به روغن بیفتد. آن گاه آن را در ظرف مورد نظر بریزید و تزئین كنید.
اگر خواسته باشید، می توانید حلوا را دو رنگ تهیه كنید. بدین ترتیب كه مقداری از آرد را كم تر تفت بدهید.
سپس شربت را به آن اضافه كنید تا حلوای شما روشن تر شود.
یادآوری! در تهیه ی حلوا، بهتر است از آرد سبوس دار مانند آرد نان سنگک استفاده شود!