Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:35

2
اسفند
حلوای عسل

حلوای عسل

طرز تهیه حلوای عسل

فاطمه درویش 

 

مواد لازم 

كره.........................................100 گرم

عسل.....................................200 گرم

آرد   .......................................75 گرم

پودر پسته...............................50 گرم

 

روش تهیه:

 

ابتدا ۵۰ گرم كره را همراه با عسل روی حرارت قرار دهید تا كره، ذوب و عسل، با حرارت نرم شود و رنگ آن كمی تیره گردد. سپس آرد را با ۵۰ گرم كره باقی مانده مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه كنید و قدری آن را حرارت دهید تا آرد كمی برشته گردد.

وقتی كه رنگ آرد تغییر كرد، حلوا آماده است. آن را در ظرفی بریزید و با پودر پسته تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلوای عسل تعداد بازديد: 771 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز