پاپل شکلات
مواد لا زم
كره ................................................. ۳۰ گرم
شكر .............................................. ۲۰۰ گرم
وانیل .............................................. ح قاشق چای خوری
تخم مرغ ........................................... ۲ عدد
پودر كاكائو ........................................ ۴۵ گرم
آرد ................................................ ۱۶۰ گرم
بیكینگ پودر .................................... ۲ قاشق چای خوری
نمک ............................................. خ قاشق چای خوری
شكلا ت رنده شده ......................... ۶۰ گرم
شكلا ت خرد شده ......................... ۱۷۰ گرم
پودر قند ............................................۲ پیمانه
روش تهیه:
كره را به همراه شكر و وانیل با هم زن برقی مخلوط كنید. سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه كرده، مجددا با هم زن برقی بزنید. آن گاه پودر كاكائو، آرد، بیكینگ پودر، نمک، شكلا ت رنده شده و شكلا ت خرد شده را بیفزایید و به كمک قاشق با هم مخلوط نمایید. سپس به اندازه یک قاشق چای خوری از مواد برداشته، در دست گلوله نمایید و پس از غلطاندن در پودر قند، با فاصله در سینی قرار دهید و در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه بپزید.
نكته: این شیرینی در فر كاملا پهن می شود. پس بهتر است در یک اندازه درست كردن گلوله ها دقت كافی داشته باشید تا شیرینی ها بیش از حد بزرگ یا كوچک نشوند.