Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:44

2
اسفند
ترافل مربایی

ترافل مربایی

طرز تهیه ترافل مربایی

ترافل مربایی

 

 

مواد لا زم برای  ۴۰ عدد ترافل

خرده های كیک  ............................................. ۲۰۰ گرم

پودر قند  ........................................................ ۷۰ گرم

پودر نارگیل  .................................................... ۹۰ گرم

مربای آلبالو و پوست پرتقال (بدون شربت)  ........ ۲۰۰ گرم

شیر  ........................................................... ح پیمانه

خامه   .......................................................... حپیمانه

كره  ...........................................................  ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل برای غلطاندن ترافل ها  ................  به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

خرده های كیک را با پودر قند و پودر نارگیل مخلوط كنید. میوه های مربا شده را كاملا  خرد كرده و با مواد قبلی  مخلوط كنید. در این مرحله شیر، خامه و كره ذوب شده را بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. كمی از مایه را برداشته و در دست به شكل توپ گرد كنید. آن گاه در پودر نارگیل بغلطانید و در یخچال قرار دهید تا كاملا  خنک شده و فرم بگیرند. برای تزیین ترافل ها می توانید از مربای پوست پرتقال استفاده كنید.

نكته: می توانید از انواع مرباها مانند به، كدو و... استفاده كنید.

نكته: برای یک اندازه شدن ترافلها بهتر است از یک قاشق چای خوری استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترافل مربایی تعداد بازديد: 511 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز