ترافل مربایی
مواد لا زم برای ۴۰ عدد ترافل
خرده های كیک ............................................. ۲۰۰ گرم
پودر قند ........................................................ ۷۰ گرم
پودر نارگیل .................................................... ۹۰ گرم
مربای آلبالو و پوست پرتقال (بدون شربت) ........ ۲۰۰ گرم
شیر ........................................................... ح پیمانه
خامه .......................................................... حپیمانه
كره ........................................................... ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل برای غلطاندن ترافل ها ................ به مقدار لا زم
روش تهیه :
خرده های كیک را با پودر قند و پودر نارگیل مخلوط كنید. میوه های مربا شده را كاملا خرد كرده و با مواد قبلی مخلوط كنید. در این مرحله شیر، خامه و كره ذوب شده را بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. كمی از مایه را برداشته و در دست به شكل توپ گرد كنید. آن گاه در پودر نارگیل بغلطانید و در یخچال قرار دهید تا كاملا خنک شده و فرم بگیرند. برای تزیین ترافل ها می توانید از مربای پوست پرتقال استفاده كنید.
نكته: می توانید از انواع مرباها مانند به، كدو و... استفاده كنید.
نكته: برای یک اندازه شدن ترافلها بهتر است از یک قاشق چای خوری استفاده كنید.