کرم ژله لیمو
مواد لا زم كرم لیمو برای ۸ نفر
زرده تخم مرغ ...................................... ۶ عدد
شكر .............................................. ۲۰۰ گرم
وانیل ................................................. ح قاشق چای خوری
شیر ................................................. ۳۲۰ میلی لیتر
رنده پوست لیموترش .......................... ۱ قاشق چای خوری
آب لیموترش .................................... ۱۶۰ میلی لیتر
ژلا تین ........................................... ۴ قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته .............................. ۶۰۰ گرم
رنگ سبز خوراكی ........................... چند قطره
مواد لا زم ژله لیموترش
ژلا تین .......................................... ۲ قاشق چای خوری
آب لیموترش ............................... ۱۲۰ میلی لیتر
آب ........................................... ۱۶۰ میلی لیتر
شكر ........................................ ۱۰۰ گرم
رنگ سبز خوراكی ...................... چند قطره
روش تهیه
قالبی مناسب دسر و به گنجایش ۱ لیتر را كمی با روغن مایع چرب كنید. برای تهیه ژله لیمو، ژلا تین را روی آب لیمو بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلا تین كاملا حل شود (بن ماری). شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود. سپس ژلا تین حل شده را به همراه رنگ به مایه بیفزایید و مخلوط كنید. پس از سرد شدن داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا كاملا فرم بگیرد. برای تهیه كرم، زرده های تخم مرغ را با شكر و وانیل و با هم زن برقی بزنید تا غلیظ شود. در ظرفی جداگانه شیر را بجوشانید و به تدریج به مایه تخم مرغ افزوده و مجددا مایه را روی حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا كمی غلیظ شود.آن گاه از روی حرارت برداشته، رنده پوست لیمو و نیمی از آب لیمو را به آن بیفزایید. ژلا تین را روی باقی مانده آب لیمو بپاشید و روی حرارت بخارآب جوش حل كنید و به مایه تخم مرغ بیفزایید و مایه را از صافی عبور دهید و بگذارید تا كاملا خنک شود. پس ازآن خامه فرم گرفته و رنگ را افزوده و مایه را روی ژله فرم گرفته در قالب بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا كاملا ببندد (حداقل ۶ ساعت و یا یک شب). بعد در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو نمایید.
توضیح: این دسر را می توان در لیوان های پایه دار و به صورت یک نفره تهیه و سرو نمود در این صورت ابتدا كرم لیمو را آماده كرده و داخل لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا كاملا فرم بگیرد. آن گاه ژله لیمو را روی كرم ریخته و مجددا در یخچال بگذارید و پس از اینكه ژله كاملا فرم گرفت سرو نمایید.