Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:57

2
اسفند
کرم ژله لیمو

کرم ژله لیمو

طرز تهیه کرم ژله لیمو

کرم ژله لیمو

 

 

مواد لا زم كرم لیمو برای ۸ نفر

زرده تخم مرغ   ......................................  ۶ عدد

شكر    .............................................. ۲۰۰ گرم

وانیل    ................................................. ح قاشق چای خوری

شیر   ................................................. ۳۲۰ میلی لیتر

رنده پوست لیموترش   ..........................  ۱ قاشق چای خوری

آب لیموترش    .................................... ۱۶۰ میلی لیتر

ژلا تین    ........................................... ۴ قاشق چای خوری

خامه فرم گرفته   ..............................  ۶۰۰ گرم

رنگ سبز خوراكی    ........................... چند قطره

 

مواد لا زم ژله لیموترش

ژلا تین    .......................................... ۲ قاشق چای خوری

آب لیموترش    ............................... ۱۲۰ میلی لیتر

آب    ........................................... ۱۶۰ میلی لیتر

شكر    ........................................ ۱۰۰ گرم

رنگ سبز خوراكی    ...................... چند قطره

 

روش تهیه

قالبی مناسب دسر و به گنجایش ۱ لیتر را كمی با روغن مایع چرب كنید. برای تهیه ژله لیمو، ژلا تین را روی آب لیمو بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلا تین كاملا  حل شود (بن ماری). شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود. سپس ژلا تین حل شده را به همراه رنگ به مایه بیفزایید و مخلوط كنید. پس از سرد شدن داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا كاملا  فرم بگیرد. برای تهیه كرم، زرده های تخم مرغ را با شكر و وانیل و با هم زن برقی بزنید تا غلیظ شود. در ظرفی جداگانه شیر را بجوشانید و به تدریج به مایه تخم مرغ افزوده و مجددا مایه را روی حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا كمی غلیظ شود.آن گاه از روی حرارت برداشته، رنده پوست لیمو و نیمی از آب لیمو را به آن بیفزایید. ژلا تین را روی باقی مانده آب لیمو بپاشید و روی حرارت بخارآب جوش حل كنید و به مایه تخم مرغ بیفزایید و مایه را از صافی عبور دهید و بگذارید تا كاملا  خنک شود. پس ازآن خامه فرم گرفته و رنگ را افزوده و مایه را روی ژله فرم گرفته در قالب بریزید و دوباره  در یخچال قرار دهید تا كاملا  ببندد (حداقل ۶ ساعت و یا یک شب). بعد در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو نمایید.

توضیح: این دسر را می توان در لیوان های پایه دار و به صورت یک نفره تهیه و سرو نمود در این صورت ابتدا كرم لیمو را آماده كرده و داخل لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا كاملا  فرم بگیرد. آن گاه ژله لیمو را روی كرم ریخته و مجددا در یخچال بگذارید و پس از اینكه ژله كاملا  فرم گرفت سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کرم ژله لیمو تعداد بازديد: 714 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز