بستنی وانیلی
مواد لازم برای 4 نفر:
زرده تخم مرغ ........................ ۴ عدد
شیر .................................. ۱۰۰ میلی لیتر
شكر .................................. ۵۰ گرم
خامه فرم گرفته ................... ۱۵۰ گرم
وانیل ..................................... خ قاشق چای خوری
روش تهیه :
زرده های تخم مرغ را به وسیله هم زن برقی بزنید تا كرم رنگ شود سپس شكر را به تدریج اضافه كنید و به زدن ادامه دهید تا غلیظ شود. شیر را به آن بیفزایید و روی حرارت ملا یم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شده، پشت یک قاشق چوبی را بپوشاند. سپس وانیل را اضافه نموده از روی حرارت بردارید. آن گاه ظرف حاوی مواد را داخل كاسه ای پر از یخ قرار داده و مرتب هم بزنید تا كاملا سرد شود. بعد داخل فریزر بگذارید تا مایه ببندد. سپس بستنی را درآورده، بزنید تا كمی نرم شود، خامه فرم گرفته را افزوده و به صورت دورانی مخلوط نمایید و مجددا در فریزر قرار دهید. این عمل را دو سه بار تكرار كنید تا بستنی در حالی كه یخ نمی زند كاملا بسته شود.