Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 10:37

29
بهمن
کیک پنیر و آلبالو

کیک پنیر و آلبالو

طرز تهیه کیک پنیر و آلبالو

کیک پنیر و آلبالو

 

 

مواد لازم برای 10 الی 15 نفر:

 

بیسكویت پودر شده  .................... ۲۵۰ گرم

كره ذوب شده  ............................. ۱۲۵ گرم

آلبالو.......................................... ۳۰۰ گرم

شكر  ......................................... ۵۰ گرم

پودر ژلا تین ..................................  ۲ قاشق سوپ خوری

آب  ..............................................ح پیمانه

پنیر خامه ای .............................  ۴۰۰ گرم

پودر شكر  .................................. ۱۲۵ گرم

آب لیمو  ................................... ۱ قاشق سوپ خوری

خامه فرم گرفته .........................۳۰۰ گرم

 

روش تهیه:

قالب كمربندی به قطر ۲۳ سانتی متر را چرب كرده، سپس بیسكویت و كره را با هم مخلوط كرده و كف قالب پرس كنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. آلبالوها را تمیز كرده و با ۵۰ گرم شكر در مخلوط كن بریزید تا به شكل پوره درآید. پودر ژلا تین را روی آب بپاشید و به صورت بن ماری حل كنید. پنیر خامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا یكدست شوند سپس آبلیمو و خامه را افزوده و خوب مخلوط كنید در این مرحله ژلا تین حل شده را بیافزایید و هم بزنید تا كاملا  با مواد مخلوط شود و بعد پوره آلبالو را اضافه كنید و با قاشق طوری هم بزنید كه خطوط مرمری در آن ایجاد شود. مایه را داخل قالب روی بیسكویت ها بریزید و مجددا به مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس به آهستگی دیواره قالب را جدا كنیدو برش داده، با خامه فرم گرفته و آلبالو تزیین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک پنیر و آلبالو تعداد بازديد: 750 تعداد نظرات: 0

نظر شمابعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز