کیک پنیر و آلبالو
مواد لازم برای 10 الی 15 نفر:
بیسكویت پودر شده .................... ۲۵۰ گرم
كره ذوب شده ............................. ۱۲۵ گرم
آلبالو.......................................... ۳۰۰ گرم
شكر ......................................... ۵۰ گرم
پودر ژلا تین .................................. ۲ قاشق سوپ خوری
آب ..............................................ح پیمانه
پنیر خامه ای ............................. ۴۰۰ گرم
پودر شكر .................................. ۱۲۵ گرم
آب لیمو ................................... ۱ قاشق سوپ خوری
خامه فرم گرفته .........................۳۰۰ گرم
روش تهیه:
قالب كمربندی به قطر ۲۳ سانتی متر را چرب كرده، سپس بیسكویت و كره را با هم مخلوط كرده و كف قالب پرس كنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. آلبالوها را تمیز كرده و با ۵۰ گرم شكر در مخلوط كن بریزید تا به شكل پوره درآید. پودر ژلا تین را روی آب بپاشید و به صورت بن ماری حل كنید. پنیر خامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا یكدست شوند سپس آبلیمو و خامه را افزوده و خوب مخلوط كنید در این مرحله ژلا تین حل شده را بیافزایید و هم بزنید تا كاملا با مواد مخلوط شود و بعد پوره آلبالو را اضافه كنید و با قاشق طوری هم بزنید كه خطوط مرمری در آن ایجاد شود. مایه را داخل قالب روی بیسكویت ها بریزید و مجددا به مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس به آهستگی دیواره قالب را جدا كنیدو برش داده، با خامه فرم گرفته و آلبالو تزیین كنید.