کیک کودک
مواد لا زم برای ۱ عدد بزرگ
كیک اسفنجی به قطر ۳۰ سانتی متر ........................ ۱ عدد
خامه فرم گرفته ...................................................... ۱ كیلوگرم
خمیر فوندات (سبز، آبی، سفید) .............................. ۱۰۰ گرم (از هر كدام ۳۵ گرم)
شكلا ت ذوب شده .............................................. ۳۰ گرم
پاستیل باریک و بلند ............................................. ۲۰۰گرم
رنگ مجاز خوراكی قرمز و بنفش................. ........... به میزان لا زم
مواد لا زم كیک اسفنجی
تخم مرغ ....................................................... ۱۰ عدد
شكر ...........................................................۲۵۰ گرم
وانیل ............................................................ چ قاشق چای خوری
آب جوش ...................................................... ۴ قاشق سوپ خوری
آرد .............................................................. ۲۵۰ گرم
بكینگ پودر ................................................... یک قاشق چای خوری
كاغذ روغنی ................................................... به اندازه لا زم
مواد لا زم برای تهیه خمیر فوندانت
آب .........................................................۳ قاشق سوپخوری
ژلا تین .................................................. ۳ قاشق چای خوری
گلوكز.....................................................۲ قاشق سوپ خوری
گلیسیرین خوراكی ..................................۲ قاشق چای خوری
پودرقند الک شده....................................۴۸۰ گرم
روش تهیه:
الگو را ۵/۴ برابر نموده، سپس روی كیک گذاشته و برای ثابت نگاه داشتن آن از چند سوزن ته گرد استفاه نمایید. سپس دور تا دور الگو را برش دهید. كیک را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم كنید و مابین هر لا یه را خامه فرم گرفته بمالید.مقداری از خامه را با رنگ قرمز مخلوط كرده و برای سطح روی كیک از آن استفاده نمایید.خمیر فوندات سفید را با وردنه باز كرده و از آن دو دایره به قطر ۲ سانتی متر درآورید و برای سفیدی چشم ها از آن استفاده كنید و از خمیر فوندات آبی برای سیاهی چشم ها، دایره ای به قطر نیم سانتی متر در آورید. از شكلا ت آب شده نیز برای خطوط ابروها و بینی و دهان استفاده نمایید و درون دهان را خامه ای به رنگ بنفش بمالید. و از خمیر فوندات سبز نیز برای دندان ها استفاده كنید. در آخر پاستیل ها را برای موهای آدمک به كار ببرید.
روش تهیه كیک اسفنجی:
زرده تخم مرغ ها را با هم زن برقی بزنید، بعد شكر و وانیل را اضافه كنید. پس از یک دقیقه آب جوش را بیفزایید و مواد را كاملا هم بزنید (در حدی كه كاملا غلیظ و سفیدرنگ شوند). سپس سفیده ها را با هم زن برقی بزنید تا كاملا فرم بگیرند. بعد زرده ها را به آن افزوده و به آرامی با لیسک مخلوط كنید و در آخر مخلوط آرد و بكینگ پودر را نیز كم كم اضافه كنید. مایه آماده را در قالب گردی به قطر ۳۰ سانتی متر كه كاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فرم گرفته شده حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ساعت قرار دهید.
روش تهیه خمیر فوندانت:
آب را در ظرفی ریخته و ژلا تین را روی آن بپاشید و به صورت بن ماری حل كنید. گلوكز و گلسیرین را به محلول ژلا تین اضافه كرده و بگذارید كمی خنک شود. پودر شكر را در ظرفی ریخته در مركز آن گودی ایجاد كنید مایه را اضافه كرده با قاشق چوبی هم بزنید تا منسجم شود. خمیر را روی سطحی كه پودر شكر پاشیده اید ورز دهید تا صاف و یک دست شود.