قلب های با سس توت فرنگی
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
پنیر خامه ای ...........................................۱۷۵ گرم
خامه فرم گرفته .....................................۱۵۰ گرم
پودر شكر .............................................۱۰۰ گرم
رنده پوست لیمو ......................................۱ قاشق چای خوری
آب لیمو .................................................۲ قاشق سوپ خوری
پودر ژلا تین ..........................................۲ قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ ....................................۲ عدد
مواد لازم برای تهیه سس توت فرنگی :
توت فرنگی .....................................۲۵۰ گرم
آب لیمو ............................................۱ قاشق سوپ خوری
شكر ............................................۴ قاشق سوپ خوری
آب .............................................یک چهارم پیمانه
روش تهیه :
پنیر خامه ای و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا یكدست شود. همزن را خاموش كرده سپس رنده پوست لیمو و خامه را بیفزایید و خوب مخلوط كنید و بعد سفیده ها را در ظرف دیگری با همزن برقی بزنید تا كاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد و بعد آن ها را به بقیه مواد اضافه كنید و كاملا مخلوط نمایید. در پایان پودر ژلا تین را روی آب لیمو بپاشید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا حل شود سپس به سایر مواد افزوده و هم بزنید. قالب های كوچک به اشكال مختلف را كمی چرب كرده داخل آن ها را با این كرم پر كنید و در یخچال قرار دهید تا كاملا ببندد. سپس آن ها را در ظرف مورد نظر برگردانید و با سس توت فرنگی سرو كنید.
روش تهیه سس:
برای تهیه سس توت فرنگی، تمام مواد را داخل مخلوط كن ریخته و برای چند دقیقه مخلوط كنید.