بیسکویت فندقی شکلاتی
مواد لازم برای 35 تا 40 عدد:
آرد ..................................................۲۱۵ گرم
بیكینگ پودر ......................................یک چهارم قاشق چای خوری
كره..................................................۸۵ گرم
پودر شكر ........................................۱۱۵ گرم
تخم مرغ ............................................۱ عدد
وانیل .............................................یک چهارم قاشق چای خوری
شكلا ت سیاه خرد شده ...............۱۳۰ گرم
فندق خرد شده ............................۵۵ گرم
شكر درشت..................................۵۰ گرم
نمک ........................................یک هشتم قاشق چای خوری
روش تهیه :
آرد و بیكینگ پودر و نمک را در یک ظرف الک كنید و كنار بگذارید. كره، پودر شكر و شكر درشت را با همزن برقی بزنید تا كرم مانند شود. تخم مرغ و وانیل را افزوده و مخلوط كنید تا یكدست شود.
مخلوط آرد را به مایه اضافه كنید و به وسیله همزن برقی، كمی بزنید سپس همزن را حاموش كرده و شكلا ت خرد شده یا چیپس شكلا ت و نیمی از فندق های خرد شده را به مایه بیفزایید و با قاشق چوبی به هم بزنید. سینی فر را چرب كنید مایه را با قاشق چای خوری و با فاصله تقریبی ۵ سانتی متر از یكدیگر در سینی گذاشته، روی هر كدام از شیرینی ها را با چنگال خیس كمی فشار داده و باقی مانده فندق را روی بیسكویت ها بریزید و كمی فشار دهید تا فندق ها به خمیر بچسبند. ا~ن گاه سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیرینی ها طلا یی شوند. بعد از فر خارج كرده و به وسیله كاردک جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شوند.