کرم شکلات با پنیر
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
زرده تخم مرغ...................................۲ عدد
پودر شكر .................................۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای...............................۱۵۰ گرم
خامه فرم گرفته .........................۲۰۰ گرم
پودر ژلا تین ..................................۱ قاشق سوپ خوری
شكر ..........................................۱ قاشق سوپ خوری
آب یا شیر ...................................یک سوم پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
شكلا ت سفید ......................۱۰۰ گرم
وانیل......................................یک چهارم قاشق چای خوری
روش تهیه :
ابتدا شكلا ت را درون یک كاسه كوچک ریخته و روی بخار آب جوش قرار دهید تا شكلا ت ذوب شود. پودر ژلا تین را درون یک كاسه كوچک كه حاوی آب یا شیر است، ریخته و روی آن یک قاشق سوپ خوری شكر بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلا تین شفاف شود. زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و پودر شكر درون یک كاسه ریخته و به صورت بن ماری(روی حرارت آب جوش) با همزن برقی بزنید تا جایی كه كاملا سفید و كشدار شود. سپس مخلوط پودر ژلا تین را به آن بیفزایید.
خامه فرم گرفته و پنیر خامه ای را با هم مخلوط كرده و با همزن برقی بزنید تا صاف و یک دست شود و به مایه تخم مرغ و ژلا تین اضافه كنید سپس در قالب ماه و ستاره ر یخته و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
نكته ۱: این دسر را می توانید در گیلا س های یک نفره سرو نمایید.
نكته ۲: در صورت دلخواه می توانید به جای شكلا ت سفید از شكلا ت قهوه ای استفاده كنید.
نكته ۳: در صورت تمایل می توانید كف قالب را مقداری ژله بریزید.
نكته ۴: می توانید با شكلا ت ذوب شده روی دسر را تزیین نمایید.
نكته ۵: اگر از قالب دایره ای شكل استفاده می كنید، قطر ۱۸ سانتی متر مناسب است.