Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:37

29
بهمن
کیک هویج و بادام

کیک هویج و بادام

طرز تهیه کیک هویج و بادام

کیک هویج و بادام

 

 

مواد لازم برای 8 نفر :

 

تخم مرغ..................................۵ عدد

شكر  .....................................۲۷۵ گرم

هویج رنده شده ......................۴۸۰ گرم

بادام پودر شده   ....................۲۴۰ گرم

آرد.........................................۷۵ گرم

بیكینگ پودر ............................۱ قاشق چای خوری

وانیل.....................................یک چهارم قاشق چای خوری

 

مواد لازم کرم پنیر برای روی کیک :

 

پنیر خامه ای...............................۱۰۰ گرم

كره نرم.......................................۸۰ گرم

پودر شكر ..................................۸۰ گرم (یک دوم پیمانه)

آب لیمو ......................................۱ قاشق چای خوری

وانیل  .......................................یک هشتم قاشق چای خوری

 

روش تهیه :

 

قالبی به قطر ۲۳ سانتی متر را چرب كرده و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. زرده های تخم مرغ را به همراه شكر و وانیل با همزن برقی خوب بزنید تا غلیظ شوند و سپس هویج، پودر بادام، آرد و بیكینگ پودر را بیفزایید. در ظرفی مناسب سفیده های تخم مرغ را به وسیله همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به مخلوط زرده تخم مرغ افزوده و به آرامی مخلوط نمایید. سپس مایه را داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید پس از خنک شدن روی كیک را با كرم پنیر پوشانده و در صورت تمایل با هویج هایی كه از خمیر مارزیپان درست كرده اید تزیین نمایید.

روش تهیه كرم پنیر:

پنیر خامه ای و كره را به وسیله همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود، سپس پودر شكر را بتدریج اضافه كرده و آب لیمو و وانیل را به آن بیفزایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک هویج و بادام تعداد بازديد: 1264 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز