Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:25

29
بهمن
پای زرد آلو

پای زرد آلو

طرز تهیه پای زرد آلو

پای زرد آلو

 

 

مواد لازم خمیر پای : 

 

آرد ....................................................۲۸۰ گرم

بیكینگ پودر  ........................................یک دوم قاشق چای خوری

كره ی سرد و خرد شده..........................۱۵۰ گرم

شكر  ...................................................۲ قاشق سوپ خوری

آب سرد  ..............................................۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ زده شده  ...............................۱ عدد

شكر اضافی   ......................................۱ قاشق سوپ خوری

 

مواد لازم میانی :

 

مارمالا د زردآلو  ..............................................۲ قاشق سوپ خوری

كمپوت زردآلو .................................................۲ قوطی

رنده پوست لیمو   .........................................۱ قاشق چای خوری

جوز هندی....................................................یک چهارم قاشق چای خوری

 

روش تهیه :

 

یک قالب مخصوص پای به قطر ۲۳ سانتی متر را چرب كنید. آرد و بیكینگ پودر را به همراه كره داخل ظرفی مناسب ریخته و با نوک انگشتان و یا به كمک وسیله ی مخصوص تهیه ی خمیر پای و تارت۱ به شكل خرده نان درآورید، سپس شكر را اضافه كنید و با افزودن آب به شكل خمیر درآورید (خمیر پای نیاز به ورز دادن ندارد زیرا سفت خواهد شد) آن گاه داخل كیسه ی نایلونی و در یخچال به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید. بعد خمیر را به دو قسمت تقسیم كنید یک قسمت را كه بزرگ تر است به وسیله ی وردنه روی سطح آردپاشی شده و به ضخامت تقریبی نیم سانتی متر باز كرده و داخل قالب بگذارید روی خمیر را با مارمالا د زردآلو بپوشانید و زردآلوهای كمپوت شده را كه داخل صافی ریخته و هسته های آن را خارج كرده اید روی مارمالا د بچینید و رنده ی پوست لیمو را به همراه جوز هندی روی آن بپاشید، سپس قسمت دیگر خمیر را به همان روش و به كمک وردنه باز كرده، روی زردآلوها بگذارید. كناره های هر دو خمیر را به كمک آب و برس به هم بچسبانید و اطراف آن را مرتب كرده اضافه های خمیر را بگیرید و روی خمیر را با تخم مرغ برس زده و شكر اضافی روی آن بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی كه سطح پای طلا یی شود بپزید.

نكته: می توان از اضافه های خمیر، برش هایی به شكل برگ و یا اشكال دلخواه تهیه و برای تزیین روی پای از آن استفاده نمود.

۱- این وسیله در شماره ی بعدی مجله به طور كامل معرفی می گردد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پای زرد آلو تعداد بازديد: 520 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز