توپک شکلاتی
مواد لازم :
بیسكویت ساده ..........................................۲۰۰ گرم
گردوی آسیاب شده ....................................۱۵۰ گرم
كره ی نرم شده ...........................................۵۰ گرم
شكلا ت سیاه ذوب شده ..............................۱۰۰ گرم
خامه ........................................................۱۰۰ گرم
كاغذ شكلا ت ...............................................به تعداد مورد نیاز
شكلا ت سیاه ذوب شده برای تزیین ..................۱۰۰ گرم
اسمارتیز ....................................................به میزان لا زم
شكلا ت سفید برای تزیین ..............................۵۰ گرم
روش تهیه :
بیسكویت ها را آسیاب كرده با گردو، ۱۰۰ گرم شكلا ت سیاه ذوب شده، خامه و كره ی نرم شده مخلوط نموده و از آن خمیر درست كنید (اگر خیلی سفت بود، كمی شیر یا خامه بیفزایید و چنان چه شل بود كمی بیسكویت اضافه كنید). از خمیر گلوله هایی درست كرده و در شكلا ت ذوب شده بغلتانید; سپس روی پنجره سیمی بگذارید تا شكلا ت ببندد و روی آن را با شكلا ت سفید و اسمارتیز به سلیقه ی خود تزیین كنید.