Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:05

29
بهمن
توپک شکلاتی

توپک شکلاتی

طرز تهیه توپک شکلاتی

توپک شکلاتی

 

 

مواد لازم : 

 

بیسكویت ساده ..........................................۲۰۰ گرم

گردوی آسیاب شده  ....................................۱۵۰ گرم

كره ی نرم شده ...........................................۵۰ گرم

شكلا ت سیاه ذوب شده  ..............................۱۰۰ گرم

خامه  ........................................................۱۰۰ گرم

كاغذ شكلا ت  ...............................................به تعداد مورد نیاز

شكلا ت سیاه ذوب شده برای تزیین ..................۱۰۰ گرم

اسمارتیز  ....................................................به میزان لا زم

شكلا ت سفید برای تزیین ..............................۵۰ گرم

 

روش تهیه : 

 

بیسكویت ها را آسیاب كرده با گردو، ۱۰۰ گرم شكلا ت سیاه ذوب شده، خامه و كره ی نرم شده مخلوط نموده و از آن خمیر درست كنید (اگر خیلی سفت بود، كمی شیر یا خامه بیفزایید و چنان چه شل بود كمی بیسكویت اضافه كنید). از خمیر گلوله هایی درست كرده و در شكلا ت ذوب شده بغلتانید; سپس روی پنجره سیمی بگذارید تا شكلا ت ببندد و روی آن را با شكلا ت سفید و اسمارتیز به سلیقه ی خود تزیین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، توپک شکلاتی تعداد بازديد: 802 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز