شیرینی اتابکی
مواد لازم :
آرد سفید الک شده ..............................۲۵۰ گرم
آرد برنج نرم و الک شده .........................۲۵۰ گرم
روغن جامد آب شده و خنک شده.............۲۵۰ گرم
زرده ی تخم مرغ......................................۲ عدد
پودر قند ............................................۲۰۰ گرم
وانیل یا رنده ی پوست پرتقال..................یک دوم قاشق چای خوری
پودر كاكائو ..........................................۲ قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
روغن و پودر قند را با هم مخلوط كرده بوسیله هم زن برقی خوب بزنید تا رنگ آن كاملا روشن شود سپس زرده های تخم مرغ را اضافه كنید وانیل و یا رنده ی پوست پرتقال را افزوده و آردها را با هم مخلوط كنید و بتدریج به مایه بیفزایید تا خمیر حاصله به دست نچسبد. برای نرم شدن خمیر، آن را كمی ورز دهید سپس حدود ۱۲ تا ۲۴ ساعت به خمیر استراحت دهید. بعد از استراحت آن را دو قسمت كرده; نیمی را با پودر كاكائو مخلوط كرده و از این دو رنگ خمیر گلوله هایی به اندازه ی گردو برداشته كنار هم قرار دهید و با وردنه باز كنید (قطر این خمیر حدود ۳ میلی متر باشد) سپس با قالب ستاره ای شكل قالب زده و در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط بپزید، بعد از خنک شدن از سینی خارج و در ظرف موردنظر بچینید.
نكته: خمیر این شیرینی حتما باید استراحت داده شود.