ژله ی میوه ای
مواد لازم :
ورق ژلا تین (ذح۱۵ف۷) ..............................۶ عدد
اسانس میوه.........................................۳ یا ۴ قطره
آب كمپوت گیلا س ......................................۱ لیتر
شكر ...................................................۲۰۰ گرم
وانیل ......................................................یک دوم قاشق چای خوری
كمپوت آناناس...........................................۱ عدد
میوه ی دلخواه برای تزئین .........................به میزان لا زم
موز .......................................................۱ عدد
روش تهیه :
آب كمپوت را با شكر روی حرارت ملا یم قرار دهید تا شكر در آب حل شود; پس از آن ورقه های ژلا تین را در آب سرد خیس كنید; سپس مواد را از روی حرارت بردارید و ژلا تین نرم شده را به آن اضافه كنید; بعد وانیل و اسانس مورد نظر را بیفزایید; آن گاه در قالب ژله، مقداری میوه چیده و قدری از مایه آماده را روی آن بریزید و برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا نیم بند شود، این عمل كمک می كند تا میوه ها به ته قالب چسبیده و هنگام افزودن تمام ژله، روی سطح قالب شناور نگردند و زمانی كه ژله را برمی گردانید زیباتر جلوه كنند; سپس از فریزر خارج كرده و باقی مانده ی ژله را بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ژله كاملا ببندد بعد كه از یخچال خارج كردید ابتدا به كمک چاقو و یا وسیله ی نوک تیزی دور ژله را از قالب جدا كنید سپس قالب را تا جایی كه حاوی ژله است، لحظه ای در آب جوش فرو كرده و در ظرف مناسب برگردانید و با میوه تزیین كنید.
توجه: به جای ورق های ژلا تین می توانید دو قاشق چای خوری پودر ژلا تین را در ۴ قاشق سوپ خوری آب سرد حل كنید.