تارت لیموترش
مواد لازم خمیر:
آرد ..............................................۱۵۰ گرم
پودر شكر .....................................۲ قاشق سوپ خوری
كره ی سرد و خرد شده .................۱۲۵ گرم
آب سرد .....................................۲تا ۴ قاشق سوپ خوری
مواد لازم میانی :
خامه ...........................................۱۵۰ گرم
پودر شكر ....................................۱۰۰ گرم
تخم مرغ .........................................۴ عدد
رنده ی پوست لیمو ..........................۲ قاشق چای خوری
آب لیمو ..........................................یک سوم پیمانه(۸۰ میلی لیتر)
روش تهیه :
آرد، پودر شكر و كره ی خرد شده را با هم مخلوط كرده و با نوک انگشتان كره را به خورد آرد بدهید; سپس با افزودن كمی آب، مواد را خمیر كنید و خمیر را كمی مالش دهید تا چسبندگی لا زم را پیدا كند، پس از آن در كیسه ی نایلونی گذاشته و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید; سپس روی سطحی آرد پاشی شده خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز كرده و داخل قالب مخصوص تارت به قطر ۲۲ سانتی متر بیندازید. اضافه های خمیر را بریده و با چنگال بر روی خمیر، چند سوراخ ایجاد كنید. روی خمیر داخل قالب را كاغذ روغنی انداخته و مقداری لوبیا روی آن بریزید و در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه از فر خارج كرده كاغذ روغنی و لوبیا را برداشته اجازه دهید سرد شود; سپس با مواد میانی، آن را پر كرده و مجددا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
روش تهیه ی مواد میانی:
تمام مواد را با هم مخلوط كرده و با همزن برقی بزنید تا زمانی كه مواد پف كرده و كاملا صاف و یک دست شود.
نكته: خمیر تارت بعد از پخت پف كرده و وسط قالب را پر می كند. قرار دادن كاغذ روغنی و لوبیا روی قالب از پف كردن خمیر و بالا آمدن آن جلوگیری می نماید تا فضای كافی برای قرار دادن مواد میانی باقی بماند.
نكته: توضیح در مورد قالب تارت در شماره ی ۵ مجله ی آشپزباشی (همین شماره) آمده است.